Ekran beyazlama sorunu

NRCNA

Zeptopat
Daha fazla  
Rampage RM-344 144Hz monitörüm var ve ekran kaydı aldığım videoları izlerken bu sorunu yaşıyordum fakat çok etkilemiyordu fakat dün Xbox PC'yi indirdiğim andan beri direkt olarak ekrant beyazlıyor fakat hiçbir çözümünü bulamadım böyle bir sorun ile karşı karşıyayım sebebini arıyorum yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim sorunu fotoğraflarda çok rahat anlayacaksınız. Ekran kartım RTX 2060 6G ekrandan mı kaynaklanıyor ekran kartından mı sebebini de bilemiyorum

Dosya Ekleri

• 3.jpg
    3.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 104
  • 4.jpg
    4.jpg
    190,9 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Rampage RM-344 144Hz monitörüm var ve ekran kaydı aldığım videoları izlerken bu sorunu yaşıyordum fakat çok etkilemiyordu fakat dün Xbox PC'yi indirdiğim andan beri direkt olarak ekrant beyazlıyor fakat hiçbir çözümünü bulamadım böyle bir sorun ile karşı karşıyayım sebebini arıyorum yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim sorunu fotoğraflarda çok rahat anlayacaksınız. Ekran kartım RTX 2060 6G ekrandan mı kaynaklanıyor ekran kartından mı sebebini de bilemiyorum
Hocam monitör ayarlarına girer misiniz?

Xbox PC'yi kaldırıp denediniz mi?
xbocx pc yi kaldırınca ekran beyazlaması ile hiç karşılaşmıyorum sadece daha öncelerde ekran kartı ile ekran kaydı aldığım videolarda rastlamıştım buna
Hocam monitör ayarlarına girer misiniz?
tabi ne yapmam gerekiyor
Garantisi var ise garantiye gönderin. Monitörü takabiliyor iseniz başka bir cihaza takıp test edin.
evet monitörümün garantisi var daha 6 7 ay oldu

Sebebi monitörden kaynaklanan bir sebepmidir yoksa ekran kartından da olma olasılığı var mı
Bundan ancak başka bir monitörle test ederek emin olabilirsiniz. Benim oyum hiçbiri. Uygulamadan kaynaklıyordur. Ayarları kurcalayın renk ayarı muhtemelen vardır. Veya monitör panelinden ayar yapıp eski haline yakın bir sonuç alabilirsiniz. Garantiyle vs. hiç uğraşmayın derim çünkü monitörde bir problem göremiyorum :).

Windows ayarlarından HDR açıksa kapatın.
sanırsam kapalı
Desktop Screenshot 2021.07.14 - 17.18.22.83.png

Bundan ancak başka bir monitörle test ederek emin olabilirsiniz. Benim oyum hiçbiri. Uygulamadan kaynaklıyordur. Ayarları kurcalayın renk ayarı muhtemelen vardır. Veya monitör panelinden ayar yapıp eski haline yakın bir sonuç alabilirsiniz. Garantiyle vs. hiç uğraşmayın derim çünkü monitörde bir problem göremiyorum :).

monitörü dün fabrika ayarlarına geri döndürüp denedim fakat farklı bir sonuç alamadım :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı