Ekran beyazlama sorunu

Monitörü dün fabrika ayarlarına geri döndürüp denedim fakat farklı bir sonuç alamadım :/

Aslında ayardan kastım fabrika ayarlarına döndürmek değil kontrastı vs. arttırmaktı. Eskisi gibi gözükebilir böylelikle.
Evde televizyon var ise kasayı televizyona bağlayıp deneyebilirsiniz. Aynı sonucu alırsanız ekran kartındadır. Sorun çıkmaz ise monitörde.
Sorunun uygulamada olduğu bariz. Sorun ekran kartında veya monitördeyse neden uygulamayı sildiğinde eski haline dönsün ki?

Evde televizyon var ise kasayı televizyona bağlayıp deneyebilirsiniz. Aynı sonucu alırsanız ekran kartındadır. Sorun çıkmaz ise monitörde.
tamamdır akşama deneyeceğim
Aslında ayardan kastım fabrika ayarlarına döndürmek değil kontrastı vs. arttırmaktı. Eskisi gibi gözükebilir böylelikle.

Sorunun uygulamada olduğu bariz. Sorun ekran kartında veya monitördeyse neden uygulamayı sildiğinde eski haline dönsün ki?
parlaklık vs renkler vsler ile oynadım fakat düzgün bir sonuç alamadım :(

parlaklık renkler vs ile oynadım fakat farklı bir sonuç alamadım öneri için teşekkürler fakat bu aptal xbox pc uygulaması neden böyle bir şey yapıyor olabilir buna benzer bir sorunla karşılaşan birine rastlamadım herhangi bir forumda ...

tamamdır akşama deneyeceğim

parlaklık vs renkler vsler ile oynadım fakat düzgün bir sonuç alamadım :(

parlaklık renkler vs ile oynadım fakat farklı bir sonuç alamadım öneri için teşekkürler fakat bu aptal xbox pc uygulaması neden böyle bir şey yapıyor olabilir buna benzer bir sorunla karşılaşan birine rastlamadım herhangi bir forumda ...
Xbox müşteri hizmetlerine mail atmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı