Merhaba. Bilgisayarcıya 3 kez gönderdiğim halde hala bilgisayar birden kapanıp sinyal yok diyor. Çipi değiştirmiş bilgisayarcı test de etmiş orada kapanmamış ama eve geldiginde bilgisayar ilk çalıştırmamda açılıyor 4-5 dk sonra kendiliginden kapanıyor. Ekran ve sinyal yok diyor ve bilgisayarı komple kapatıyorum. Tekrar açmaya çalıştıgımda ise ekran gelmiyor ve ekran kartı fanı dönmüyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba. Bilgisayarcıya 3 kez gönderdiğim halde hala bilgisayar birden kapanıp sinyal yok diyor. Çipi değiştirmiş bilgisayarcı test de etmiş orada kapanmamış ama eve geldiginde bilgisayar ilk çalıştırmamda açılıyor 4-5 dk sonra kendiliginden kapanıyor. Ekran ve sinyal yok diyor ve bilgisayarı komple kapatıyorum. Tekrar açmaya çalıştıgımda ise ekran gelmiyor ve ekran kartı fanı dönmüyor. Ne yapmam lazım?
İlk yapmanız gereken o bilgisayarcıya bir daha gitmemek.
Çipi değiştirdim demişya her bilgisayarcıda o çipi sök tak yapacak sistem yok.
500 bin dolarlık bir cihaz lazım.
Adam sana yalan söylüyor o adamla işin olmamalı.
Belliki sistem ısıdan kapanıyor ilk 4 5 dakikada AIDA 64 ile sistem ısılarını kontrol eder misin?
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
500 000 bin dolarlık bir cihaz lazım.
Belliki sistem ısıdan kapanıyor ilk 4 5 dakikada AIDA 64 ile sistem ısılarını kontrol eder misin?
Bazı işlemciler sistemi tamamen kapatıyor.
Bazısı sistemi açıyor diğer bileşenler çalışıyor ama işlemci soğuyana kadar çalışmıyor.
Doğal olarak ekran görüntü gelmiyor.
Arkadaşınki gibi.
Bilgisayarcı tanıdık hatta 2 kere değiştirmiş ilkinde çıkma takmış sonrasında sıfır takmış ama hala kapanıyor dediginizide araştırıp bakıcam kapanmassa tabiki 4 5 dk sonra kapanıyor çünkü
Bazı işlemciler sistemi tamamen kapatıyor.
Bazısı sistemi açıyor diğer bileşenler çalışıyor ama işlemci soğuyana kadar çalışmıyor.
Doğal olarak ekran görüntü gelmiyor.
Şimdi kabloyu ekran kartından çıkartıp anakarttaki VGA out yerine taktım ve sorunsuz çalışıyor yani sorun ekran kartında anladıgım kadarıyla şimdi açabilirsem ekran kartından sıcaklıkları ve diğer arkadaşın dedigi DDU'yu deneyeceğim.
Bilgisayarcı tanıdık hatta 2 kere değiştirmiş ilkinde çıkma takmış sonrasında sıfır takmış ama hala kapanıyor dediginizide araştırıp bakacağım kapanmassa tabii ki 4 5 dk sonra kapanıyor çünkü.
Şimdi kabloyu ekran kartından çıkartıp anakarttaki VGA out yerine taktım ve sorunsuz çalışıyor yani sorun ekran kartında anladıgım kadarıyla şimdi açabilirsem ekran kartından sıcaklıkları ve diğer arkadaşın dedigi DDU'yu deneyeceğim.