harajukubarbie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 20 Aralık 2019 #1 Ekranın çözünürlüğü 1024'e 768 olmuş ve değişmiyor. Bir de PC'de 520MX var onu da görmüyor ne yapmam lazım? NVIDIA denetim masasına girdiğimde NVIDIA GPU su bulunamadı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2019
Ekranın çözünürlüğü 1024'e 768 olmuş ve değişmiyor. Bir de PC'de 520MX var onu da görmüyor ne yapmam lazım? NVIDIA denetim masasına girdiğimde NVIDIA GPU su bulunamadı diyor.
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2019 #2 Ekran kartı driverlarınız yüklü mü?
harajukubarbie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 21 Aralık 2019 #3 XxmrfirexX dedi: Ekran kartı driverlarınız yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü galiba çünkü Nvidia denetim masası vardı açmaya çalıştığımda Nvidia GPU su yok dedi.
XxmrfirexX dedi: Ekran kartı driverlarınız yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü galiba çünkü Nvidia denetim masası vardı açmaya çalıştığımda Nvidia GPU su yok dedi.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 858 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2020 #4 Silinen üye dedi: Yüklü galiba çünkü Nvidia denetim masası vardı açmaya çalıştığımda Nvidia GPU su yok dedi. Genişletmek için tıkla... Ben bu sorunu geforce experience yükleyerek çözmüştüm. Ordan driver güncelleyebilirsin.
Silinen üye dedi: Yüklü galiba çünkü Nvidia denetim masası vardı açmaya çalıştığımda Nvidia GPU su yok dedi. Genişletmek için tıkla... Ben bu sorunu geforce experience yükleyerek çözmüştüm. Ordan driver güncelleyebilirsin.
harajukubarbie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 24 Ocak 2020 #5 Mysmeh dedi: Ben bu sorunu geforce experience yükleyerek çözmüştüm. Ordan driver güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Driverı kaldırdım tekrar yükleyecektim ama nvidia GPU su bulunamadı diyor.
Mysmeh dedi: Ben bu sorunu geforce experience yükleyerek çözmüştüm. Ordan driver güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Driverı kaldırdım tekrar yükleyecektim ama nvidia GPU su bulunamadı diyor.