Ekran çözünürlüğü mü önemlidir yoksa ekran kartı mı?

xxnazxx

Femtopat
Daha fazla  
1366x768 piksel + NVIDIA GeForce MX200, ekran kartı bellek tipi GDDR5 mi iyidir yoksa 1920x1080 piksel + Intel UHD Graphics, ekran kartı bellek tipi Onboard mı?
Ekran çözünürlüğü mü daha önemlidir ekran kartı mı?
Bilgisayar bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

Her zaman ekran kartı iyidir.

Soruyu tam olarak anlayamadım, harici ekran kartı her daim en iyisidir ama siz bunlardan birini mi alacaksınız ne yapacaksınız tam olarak anlayamadım.

Ne yapacağına bağlı. Film izlemek gibi şeyler için ekran ancak oyun istiyorsanız ekran kartlı olanı. 768p çok kötü ama söyleyeyim.

Daha yüksek çözünürlük.

Soruyu tam olarak anlayamadım, harici ekran kartı her daim en iyisidir ama siz bunlardan birini mi alacaksınız ne yapacaksınız tam olarak anlayamadım.
Evet bunlardan birini alacağım ama hangisi daha iyidir bilmiyorum. Bilgisayar bilgim yok.

Oyun oynamayacaksanız 1920x1080 daha iyi olur. Gerçi diğer ekran kartıyla oyun da oynayamazsınız. En azından film izlersiniz 1080p.

Ne yapacağına bağlı. Film izlemek gibi şeyler için ekran ancak oyun istiyorsanız ekran kartlı olanı. 768p çok kötü ama söyleyeyim.
Adobe programlarını kullanacağım oyun için değil daha çok çizim için alacağım hangisi iyidir ?

Peki bu yazdıklarımdan hangisini seçmeliyim?

Daha iyi bir çözünürlük istiyorsan iyi çözünürlüklü bir monitör alman gerek. Diğeri ise daha iyi bir görüntü almak içinde ekran kartı gerek. Tabi HD Graphics kartıda o görüntüyü veriyor ama oyun oynayacaksan ekran kartı alman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…