Ekran değişimi sonrası ekran kartının kullanılamaması

Daha fazla  
Merhaba öncelikle, laptobumda AMD HD 8750M ekran kartı var ama ekran gidip gelmeye başladığında tamir ettirdim. Adamlar galiba ekran kartının kablosunu değiştirdiler ve o zamandan beri neredeyse hiç performans vermiyor. Bu aralar da çalışmıyor çalıştığı zaman da oyunlarda falan Intel'i kullanıyor. Nedeni kablo uyuşmazlığı falan mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime tamir ettirdin bilmiyorum ama geçmiş olsun.

Sorunun bence LCD Panelde değildir. Büyük ihtimal ekran kartından kaynakıydı. 5-10 dakika ısı uygulayın.

Bence de sorunu tam olarak tespit etmeden ekran değişimi yapılmış sanki. Ekran kartınızdaki sorundan dolayı yapıyordur. Ya da ikisi de sorunluydu yani denemeden de anlaşılmaz bu. Ekrandaki sorun başka ekranla denenip anlaşılabilir.

AMD"nin bu serilerinde genel sorun diyebiliriz. Sen dediğim gibi ekran kartına bi ısı geç bakalım, tepki vericekmi.

format falan attım çalıştırdım ekran kartını ama şimdide öyle boş boş çalışıyor. oyuna falan giriyorum hep intel amd ile çalıştırdığımda siyah ekran herşeyde.Bu arada nedense 1 gün ban yiyiyorum yazamazsam özür.

laptop olduğu için galiba benim markada ekran kartı değişmiyor emin deyilim packardbell te69hw böyle bişi sıkıntı büyük galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…