Çözüldü Ekran donması ve mavi ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kalanlı Bölme

Kilopat
Yer
Anamur/Mersin
İnternette takılırken bir anda ekran dondu, devamında ise mavi ekran geldi. Sonrasında yeniden başladı sistem ancak parolayı girerken yeniden dondu ve yine dondu. RAM'leri tek tek ve farklı slotlarda test ettim, şimdi 1 saniye içerisinde yeniden başlıyor döngü halinde.

Çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:
- Asus P7P55D-E
- Hynix 1333Mhz 2x4
- i5-750
- Seagate ve WD diskler
- GT 1030
- High Power 500W 80+ Bronz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kendi acıma kendim merhem oldum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için nasıl yaptığımı anlatayım.
Öncelikle sırayla RAM'leri kontrol ettim, ardından disk kablolarını, ardından da PSU'nun sağlam olup olmadığına da baktım ancak sorunu bulamadım. 4 pin to 8 pin kablosu kullanıyordum, onu çıkarıp denedim, artık kapanmıyordu ancak görüntü gelmiyordu bu kez. Sonrasında tek RAM'i silgiyle temizleyip denedim ve sorun çözüldü. Diğer RAM'i de temizleyip taktım.

Konu kapanabilir.
Kendi acıma kendim merhem oldum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için nasıl yaptığımı anlatayım.
Öncelikle sırayla RAM'leri kontrol ettim, ardından disk kablolarını, ardından da PSU'nun sağlam olup olmadığına da baktım ancak sorunu bulamadım. 4 pin to 8 pin kablosu kullanıyordum, onu çıkarıp denedim, artık kapanmıyordu ancak görüntü gelmiyordu bu kez. Sonrasında tek RAM'i silgiyle temizleyip denedim ve sorun çözüldü. Diğer RAM'i de temizleyip taktım.

Konu kapanabilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…