Çözüldü Ekran gelip gidiyor ve sinyal yok yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arhanefeaksu

Kilopat
Selamlar dün hazır aldığım bilgisayar geldi ve normal bir şekilde açtım, BIOS'a girip EXPO ayarını yaptıktan sonra çıktım ve her şey ondan sonra başladı. BIOS'tan çıktıktan sonra artık bilgisayarı ne zaman başlatırsam başlatayım no DisplayPort Signal diyor sonrasında bilgisayar 5 dakika sonra açılıyor. Ve bundan sonra da ekranımda yatay beyaz çizgiler gelip gidiyor ara sıra ekran kapanıyor geri geliyor. Sizce sorun nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önce BIOS'u güncelleyin, sonra EXPO'yu açıp sistemin bir kere açılmasını bekleyin, tekrar BIOS'a girip Memory context Restore'yi aktif edin, stabil açılacaktır.

Görüntü gidip gelme içinde ekran kartını söküp tekrar itinalı montajlayın.

@arhanefeaksu
BIOS güncellemesinde şöyle bir sıkıntı var, anakartım MSI Pro B650M-B ve taktığım USB'yi göremiyorum yani nereden BIOS Update yapacağımı bulamadım tam olarak, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim, beyaz çizgi sorunu ekran kartının ikinci vidasını takmamla çözülmüş gibi gözüküyor, şimdi BIOS'a gireceğim.

BIOS'u güncelledim, Memory context restoreyi aktif ettim ve açılış süresi 11 saniyeye indi sanırım oldu, teşekkürler herkese

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı