Ivar.The.Boneless Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Bilgisayarı temizledim. Açıyorum, ekrana görüntü gelmiyor ve CPU fan dönmüyor ama CPU ısınmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Alpaslan Enes Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ESNAF (BİLGİSAYAR & GÜVENLİK SİSTEMLERİ) 5 Haziran 2022 #2 Ivar.The.Boneless dedi: Bilgisayarı temizledim. Açıyorum, ekrana görüntü gelmiyor ve CPU fan dönmüyor ama CPU ısınmıyor. Genişletmek için tıkla... Fan dönmüyorsa sistem aktif olmuyor demektir. Temizlik esnasında Front Panel Switch'lerin soketleri çıkmış olabilir mi? Alpaslan Enes dedi: Fan dönmüyorsa sistem aktif olmuyor demektir. Temizlik esnasında Front Panel Switch'lerin soketleri çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kasanın içinden görüntü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Ivar.The.Boneless dedi: Bilgisayarı temizledim. Açıyorum, ekrana görüntü gelmiyor ve CPU fan dönmüyor ama CPU ısınmıyor. Genişletmek için tıkla... Fan dönmüyorsa sistem aktif olmuyor demektir. Temizlik esnasında Front Panel Switch'lerin soketleri çıkmış olabilir mi? Alpaslan Enes dedi: Fan dönmüyorsa sistem aktif olmuyor demektir. Temizlik esnasında Front Panel Switch'lerin soketleri çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kasanın içinden görüntü atabilir misiniz?
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 836 Çözümler 9 5 Haziran 2022 #3 Dostum demek ki cihaz açılmıyor. Kabloları düzgün taktığından emin ol. Artı 0 Eksi
Abitcan Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 İşlemcini düzgün takmalısın o hatayı ben de yapmıştım işlemciyi düzgün yerine oturtursan işler yolunda ilerler Artı 0 Eksi
İşlemcini düzgün takmalısın o hatayı ben de yapmıştım işlemciyi düzgün yerine oturtursan işler yolunda ilerler