Ekran Gidip Gelme Sorunu

• Konuyu başlatan HAYNA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.258

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar dün bilgisayarıma yeni gelen ekran kartımı taktım. Eski ekran kartımın driverını kaldırmadım. Direk yeni ekran kartının driverını yükledim. Benim sorunum şu, mesela oyun oynayacağım oyun ekranına girerken ekran gidiyor geliyor. Mesela oyuna giricem ekran gidiyor geliyor. Bu dediklerim iki saniye sürüyor. Sonra ekran geri geliyor. Sebebi ne olabilir? Eski ekran kartımda böyle bir sorun yoktu. Teşekkürler.
Düzeltme: Bilgisayar kendine reset attı. Atmadan önce şu hatayı verdi " görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti " devamını okuyamadım kapandı.

Son düzenleme:
Display Driver Uninstaller ile kalıntı kalmayacak şekilde eski driver'ın silinip yerine ekran kartınızla uyumlu yeni driver kurmalısınız.
Driverı kurmuştum sitesinden indirdim. O zaman tüm driverlerı kaldırıp mevcut ekran kartımın driverını mı indireyim?

Mevcut kartınızla uyumlu driver'ı indirin ardından güvenli modda bilgisayarınızı yeniden başlatıp Display Driver Uninstaller'ı çalıştırın. İşlem bitince yeniden başlattıktan sonra driver'ı kurun.

Sorunu çözer mi ? Hani ekran kartında sorun varsa iade ederim

Nvidia kullanıyorsan 'Geforce Experience' uygulamasını indirip kurulumu yapabilirsin. Eski Driverları kaldırıp yeni bir kurulum yapıyor. Belki yardımcı olabilir bi göz atabilirsin.

Nvidia kullanıyorsan 'Geforce Experience' uygulamasını indirip kurulumu yapabilirsin. Eski Driverları kaldırıp yeni bir kurulum yapıyor. Belki yardımcı olabilir bi göz atabilirsin.
Tüm driverları kaldırdım hocam. Umarım sorun ekran kartında değildir

Önerdiğim programı kurdunuz mu?

Geforce Experience uygulaması gerekli driver'ları kendisi kuracaktır sizin başka kurulum yapmanıza gerek yok.Eğer sorun driver ile ilgiliyse program umarım yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…