Ekran gidip gelmesi sorunu nasıl çözülür?

sevnlox

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda ekran gidip gelme sorunu var. Bunun sebebi çok fazla sebep olabileceğinden dolayı bazı çözüm yollarını denemeye başlayacağım bu sorun ilk kez ekran kartı driverı güncelleyince oldu driver yüklerken bir sıkıntı mı oldu yoksa başka sebep mi bilmiyorum. Tekrardan aynı driver yükleyeceğim bilgisayarım tamirden geldi adam ekran kartını tam oturtamamış olabilir yüksek ısıdan olabilir monitörden dolayı mı ekran kartından dolayı mı bilmiyorum. Kabloyu kontrol ettim bir sıkıntı yok monitör çok ısınıyor o yüzden de olabilir bunkar hakkında çözüm öneriniz varsa alabilirim benim asıl sorum şu ben chipset güncellemeye karar verdim. Şu an yüklü olan chipset güncel mi nasıl anlarım güncel değise güncelleyeceği ama anakart sitesine girdim en güncel chipsete geldiğimde Intel ınf kurulumu listesinin altında Windows 10 yok yüklersem sıkıntı olur mu? Yani kısaca sorum yüklü olan yonga setini nasıl öğrenirim? Eğer güncellersem bir sıkıntı olur mu?

1725462076229.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam paylaştığınız görselde 2011 ibaresi var. Pek de güncel bir şey olacağını sanmıyorum. Başka bir kabloyla bağlamayı denediniz mi? Ya da monitörü tc alıcısına falan bağlayıp deneyin. Kablo ve monitör kontrol edildiğinde problem yoksa ekran kartınızın portunda da olabilir.

Hocam paylaştığınız görselde 2011 ibaresi var. Pek de güncel bir şey olacağını sanmıyorum. Başka bir kabloyla bağlamayı denediniz mi? Ya da monitörü tc alıcısına falan bağlayıp deneyin. Kablo ve monitör kontrol edildiğinde problem yoksa ekran kartınızın portunda da olabilir.
Bilgisayar eski zaten o anakart için en güncel olanı o farklı bir kablo ile deneme şansım olmadı aslında kabloyu saglamlastirdigimda sorunu bir süreliğine çözdü sorunun monitör ile alakalı olduğunu düşünüyorum ölü pikseller var fazla ısınma yapıyor ısıdan kaynaklı böyle sorunlar olusabiliyormus biraz bakacağım sorun monitörde mi diye monitörde değilse biraz sıkıntı ekran kartında olsun istemem işte donanımsal olarak yapılan çözüm yollarına şimdi başvurmak istemiyorum bu benim için daha zor şimdilik yazılımsal olarak yapabileceğim şeyleri yapacağım bir diğer ihtimal şu ki ekran kartını sökerken mandalı biraz ters konumdaydı tam olarak çekemedim ve öyle ekran kartını çıkardım o yüzden ekran kartı girişinde bir hasar olabilir

Sistem özellikleri nedir? Aradığınız sürücü var ise donanım kimliğini atar mısınız?
9800gt
İntel Core 2 duo e7500
G31m es2l anakart
2+2 gb ram bulunuyor tam olarak modeli bilmiyorum içine açıp bakabilirim diğer parçaları marka model şeklinde bilmiyorum ama sanırsam vereceğiniz çözüm yolu için bunları bilmek sizin içn yeterli olacaktır

Aygıt Yöneticisi'ni açıp kontrol edin. Turuncu ünlem olan bir aygıt var ise özellikle bu kurulmamış ya da hatalı olabileceği anlamına gelir.
hayır o konuda bir sıkıntı yok sadece şuan kullanmadığım bit mikrofon için uyarı var

not düşeyim genelde uzun kullanımda yapıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı