Erdem20 Megapat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 702 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 Merhaba, bilgisayarımda çift monitör kullanıyorum. Prntscrn tuşu ile SS aldığımda yan ekranımında görüntüsünü alıyor. Bunu sadece 1. ekranın görüntüsünü alacak şekilde ayarlayabileceğim bir yer var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2022
Merhaba, bilgisayarımda çift monitör kullanıyorum. Prntscrn tuşu ile SS aldığımda yan ekranımında görüntüsünü alıyor. Bunu sadece 1. ekranın görüntüsünü alacak şekilde ayarlayabileceğim bir yer var mı acaba?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 25 Aralık 2022 #2 Bende de aynı durum var. Win+Shift+S ile alabilirsin. Nvidia kullanıyorsan ALT+F1'de kullanabilirsin.
Bende de aynı durum var. Win+Shift+S ile alabilirsin. Nvidia kullanıyorsan ALT+F1'de kullanabilirsin.
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #3 Direkt Windows Tuşu+Shift+S ile alabilirsiniz. Tıkladığınızda belirli bir kesimi almak ya da tüm ekranı almak için en üstte 4 buton çıkacaktır. rydn dedi: Bende de aynı durum var. Win+Shift+S ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam tek attınız ya tam yazıyordum..
Direkt Windows Tuşu+Shift+S ile alabilirsiniz. Tıkladığınızda belirli bir kesimi almak ya da tüm ekranı almak için en üstte 4 buton çıkacaktır. rydn dedi: Bende de aynı durum var. Win+Shift+S ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam tek attınız ya tam yazıyordum..
Erdem20 Megapat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 702 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #4 rydn dedi: Bende de aynı durum var. Win+Shift+s ile alabilirsin. NVIDIA kullanıyorsan alt+F1'de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu şekilde kullanmak daha iyi. Diğer türlü aldığım SS i painte atıp oradan kesiyordum hep.
rydn dedi: Bende de aynı durum var. Win+Shift+s ile alabilirsin. NVIDIA kullanıyorsan alt+F1'de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu şekilde kullanmak daha iyi. Diğer türlü aldığım SS i painte atıp oradan kesiyordum hep.