Hwaxer Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 470 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Steam SS'inde arayüzü gizlemek istiyorum. Demek istediğim SS alırken ekrandaki map, can barı gibi şeyleri kaldırmanın bir yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Steam SS'inde arayüzü gizlemek istiyorum. Demek istediğim SS alırken ekrandaki map, can barı gibi şeyleri kaldırmanın bir yolu yok mu?
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 559 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Hocam demek istediğinizi anlayamadım tam olarak özür dilerim örnek bir görsel mevcut mudur acaba? Artı 0 Eksi
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Aralık 2024 #3 Oyunda HUD kapatma seçeneği olması lazım, aksi takdirde böyle bir şey mümkün değil. Artı 0 Eksi
KS KS Hwaxer Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 470 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 Editörler konu başlığını düzeltirken yanlış anlaşılmaya sebep vermiş olabilirler. xi4l_official dedi: Hocam demek istediğinizi anlayamadım tam olarak özür dilerim örnek bir görsel mevcut mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Bu görüntüde mesela sağ üstteki MAP'i falan gizlemekten bahsediyorum. Sadece manzara görüntüsü istiyorum. Artı 0 Eksi
Editörler konu başlığını düzeltirken yanlış anlaşılmaya sebep vermiş olabilirler. xi4l_official dedi: Hocam demek istediğinizi anlayamadım tam olarak özür dilerim örnek bir görsel mevcut mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Bu görüntüde mesela sağ üstteki MAP'i falan gizlemekten bahsediyorum. Sadece manzara görüntüsü istiyorum.
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 559 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 Hwaxer dedi: Bu görüntüde mesela sağ üstteki MAP'i falan gizlemekten bahsediyorum. Sadece manzara görüntüsü istiyorum. Eki Görüntüle 2376187 Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oyun içeresinde arayüz (hud) kapanmıyorsa siz kendiniz kapatamazsınız Artı 0 Eksi
Hwaxer dedi: Bu görüntüde mesela sağ üstteki MAP'i falan gizlemekten bahsediyorum. Sadece manzara görüntüsü istiyorum. Eki Görüntüle 2376187 Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oyun içeresinde arayüz (hud) kapanmıyorsa siz kendiniz kapatamazsınız
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Aralık 2024 #6 @Hwaxer Witcher 3'te Nvidia Ansel kullanabilirsin. Artı 0 Eksi