Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 18 Haziran 2022 #1 Android tablet kullanıyorum. Online eğitim amaçlı kullandığım bir uygulama açıkken videoyu durdurup slaytın ekran görüntüsünü almak istiyorum ama ekran görüntüsü çalışmıyor. Engel koymuşlar sanırım. Bu engel bir şekilde aşılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
Android tablet kullanıyorum. Online eğitim amaçlı kullandığım bir uygulama açıkken videoyu durdurup slaytın ekran görüntüsünü almak istiyorum ama ekran görüntüsü çalışmıyor. Engel koymuşlar sanırım. Bu engel bir şekilde aşılabilir mi?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Haziran 2022 #2 Root lazım, yada apk'yı ayiklayip android-manifest.xml dosyasından engellemeye yarayan kodu silerseniz belki düzelir ama bunu hiç denemedim Edit: Büyük ihtimalle activity içinede birseyler yaziyorduk bu yüzden sadece manifestten silersek uygulama çalışmayabilir. Son düzenleme: 18 Haziran 2022
Root lazım, yada apk'yı ayiklayip android-manifest.xml dosyasından engellemeye yarayan kodu silerseniz belki düzelir ama bunu hiç denemedim Edit: Büyük ihtimalle activity içinede birseyler yaziyorduk bu yüzden sadece manifestten silersek uygulama çalışmayabilir.