arkadakiler kafadan rahatsız biraz hiç fark etmemişim sesi :dArkadaki ses efsane.
sorun hala devam ediyor ara ara böyle yapıyor anlamış degilim psu kaynaklı bi sorun ola bilir miOlmaz.
Sanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz?sorun hala devam ediyor ara ara böyle yapıyor anlamış degilim psu kaynaklı bi sorun ola bilir mi
www.technopat.net
hocam dediginiz testi yaptım ama eror yazısı hep 0 dı bi hata vermedi 4 aşamalı 1 bucuk saat test yaptı her aşamanın sonunda eror 0 yazıyorduSanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz?
![]()
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hatalarıwww.technopat.net
hocam bu da furmak testi bu testi yaparken hiç görüntü bozulmadı veya gitmedi.Sanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz?
![]()
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hatalarıwww.technopat.net
onuda denedim hocam sorun aynı iletişim adresi verirseniz size daha detaylı sorunla alakalı video ata bilirim.Hocam peki başka bir HDMI portu ile monitöre bağlanmayı deneyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.