mesutcon Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 70 11 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar, böyle ekrana görüntü bozuklugu geliyor. Sonra görüntü komple siyah oluyor ama arka planda her şey çalışıyor. Ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar, böyle ekrana görüntü bozuklugu geliyor. Sonra görüntü komple siyah oluyor ama arka planda her şey çalışıyor. Ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS mesutcon Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 70 11 Kasım 2021 #11 Caner2383 dedi: Arkadaki ses efsane. Genişletmek için tıkla... arkadakiler kafadan rahatsız biraz hiç fark etmemişim sesi :d y4vuzz dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... sorun hala devam ediyor ara ara böyle yapıyor anlamış degilim psu kaynaklı bi sorun ola bilir mi Son düzenleme: 11 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Caner2383 dedi: Arkadaki ses efsane. Genişletmek için tıkla... arkadakiler kafadan rahatsız biraz hiç fark etmemişim sesi :d y4vuzz dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... sorun hala devam ediyor ara ara böyle yapıyor anlamış degilim psu kaynaklı bi sorun ola bilir mi
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #12 mesutcon dedi: sorun hala devam ediyor ara ara böyle yapıyor anlamış degilim psu kaynaklı bi sorun ola bilir mi Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
mesutcon dedi: sorun hala devam ediyor ara ara böyle yapıyor anlamış degilim psu kaynaklı bi sorun ola bilir mi Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS mesutcon Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 70 11 Kasım 2021 #13 y4vuzz dedi: Sanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... hocam dediginiz testi yaptım ama eror yazısı hep 0 dı bi hata vermedi 4 aşamalı 1 bucuk saat test yaptı her aşamanın sonunda eror 0 yazıyordu y4vuzz dedi: Sanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... hocam bu da furmak testi bu testi yaparken hiç görüntü bozulmadı veya gitmedi. Dosya Ekleri furmak.png 2,3 MB · Görüntüleme: 35 Son düzenleme: 11 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Sanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... hocam dediginiz testi yaptım ama eror yazısı hep 0 dı bi hata vermedi 4 aşamalı 1 bucuk saat test yaptı her aşamanın sonunda eror 0 yazıyordu y4vuzz dedi: Sanmıyorum, memtest86 ile RAM testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... hocam bu da furmak testi bu testi yaparken hiç görüntü bozulmadı veya gitmedi.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #14 Hocam peki başka bir HDMI portu ile monitöre bağlanmayı deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS mesutcon Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 70 12 Kasım 2021 #15 y4vuzz dedi: Hocam peki başka bir HDMI portu ile monitöre bağlanmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... onuda denedim hocam sorun aynı iletişim adresi verirseniz size daha detaylı sorunla alakalı video ata bilirim. Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Hocam peki başka bir HDMI portu ile monitöre bağlanmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... onuda denedim hocam sorun aynı iletişim adresi verirseniz size daha detaylı sorunla alakalı video ata bilirim.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #16 Discord: -\Yavuz/-#0496 Mali: yavuz.ihsanoglu@outlook.com Artı 0 Eksi