E egophis Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Dün bir anda aldığım ekran görüntüleri böyle çok parlak olmaya başladı. Hiçbir ayar değişikliği yapmadım neden olur, nasıl düzelir?
Dün bir anda aldığım ekran görüntüleri böyle çok parlak olmaya başladı. Hiçbir ayar değişikliği yapmadım neden olur, nasıl düzelir?
Çözüm neyyubi 22 Kasım 2023 Sorun yalnızca Google'da oluyorsa; Arama çubuğuna chrome://flags/#force-color-profile yazın. Aşağıdaki ayarı görüldüğü gibi ayarlayın. Sorun çözülmezse aşağıdaki ayarı Default olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz.
Sorun yalnızca Google'da oluyorsa; Arama çubuğuna chrome://flags/#force-color-profile yazın. Aşağıdaki ayarı görüldüğü gibi ayarlayın. Sorun çözülmezse aşağıdaki ayarı Default olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz.
neyyubi Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 22 Kasım 2023 #2 Sorun yalnızca Google'da oluyorsa; Arama çubuğuna chrome://flags/#force-color-profile yazın. Aşağıdaki ayarı görüldüğü gibi ayarlayın. Sorun çözülmezse aşağıdaki ayarı Default olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun yalnızca Google'da oluyorsa; Arama çubuğuna chrome://flags/#force-color-profile yazın. Aşağıdaki ayarı görüldüğü gibi ayarlayın. Sorun çözülmezse aşağıdaki ayarı Default olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz.
KS KS E egophis Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 neyyubi dedi: Sorun yalnızca Google'da oluyorsa; Arama çubuğuna chrome://flags/#force-color-profile yazın. Aşağıdaki ayarı görüldüğü gibi ayarlayın. sorun çözülmezse aşağıdaki ayarı default olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2026512 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, dikkat etmemiştim sadece Google'da oluyormuş dediğinizi yaptım düzeldi. Üstteki cevap sorunun çözümü. Konu kilitlensin lütfen. Artı 0 Eksi
neyyubi dedi: Sorun yalnızca Google'da oluyorsa; Arama çubuğuna chrome://flags/#force-color-profile yazın. Aşağıdaki ayarı görüldüğü gibi ayarlayın. sorun çözülmezse aşağıdaki ayarı default olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2026512 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, dikkat etmemiştim sadece Google'da oluyormuş dediğinizi yaptım düzeldi. Üstteki cevap sorunun çözümü. Konu kilitlensin lütfen.