SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 3 Mart 2023 #1 Windows ile print scrn tuşuna basınca ekran görüntüsü alıyor. Fakat nereye kaydettiğini bir türlü bulamadım nereden bakabilirim?
Windows ile print scrn tuşuna basınca ekran görüntüsü alıyor. Fakat nereye kaydettiğini bir türlü bulamadım nereden bakabilirim?
JEDI_SimitUSTASI Hectopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 161 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #2 Bilgisayarım'a girin solda resimler vardır ordan ekran görüntüsünü seçin.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.786 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 Prt. Scr. tuşu sadece hafızasında tutar, paint açıp ctrl v yaparsanız görebilirsin.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 3 Mart 2023 #4 Hocam benim bildiğim sadece resim çekiyor o tuş. Ben paint açıp yapıştır dediğim zaman Paint'in içine yapıştırıyor oradan kaydediyorum istediğim yere.
Hocam benim bildiğim sadece resim çekiyor o tuş. Ben paint açıp yapıştır dediğim zaman Paint'in içine yapıştırıyor oradan kaydediyorum istediğim yere.
JEDI_SimitUSTASI Hectopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 161 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #6 Windows+Prt Sc yaparsanız eğer Resimler/Ekran görüntüsüne kayıt eder. Sadece Prt Sc yaparsanız arkadaşın dediği gibi hafızasında tutuyor.
Windows+Prt Sc yaparsanız eğer Resimler/Ekran görüntüsüne kayıt eder. Sadece Prt Sc yaparsanız arkadaşın dediği gibi hafızasında tutuyor.