twixedd Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Yer Kocaeli/Kartepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Önceden .PNG formatı olarak ekran görüntüsü alıyordum fakat şimdi ise .JPG olarak alıyor, bu da görüntünün başka bir yere yüklenince bozulmasına yol açıyor.
Önceden .PNG formatı olarak ekran görüntüsü alıyordum fakat şimdi ise .JPG olarak alıyor, bu da görüntünün başka bir yere yüklenince bozulmasına yol açıyor.
Çözüm twixedd 5 Ocak 2023 alicsndemir dedi: Windows'un kendi uygulamasını mı kullanıyorsunuz yoksa uygulama mı? Steam imiş hocam sonradan gördüm rozeti. Genişletmek için tıkla... Normal Steam'in kendi uygulaması. Sanırım çözdüm, VSR'ı açtığımda düzeldi.
alicsndemir dedi: Windows'un kendi uygulamasını mı kullanıyorsunuz yoksa uygulama mı? Steam imiş hocam sonradan gördüm rozeti. Genişletmek için tıkla... Normal Steam'in kendi uygulaması. Sanırım çözdüm, VSR'ı açtığımda düzeldi.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 5 Ocak 2023 #2 Windows'un kendi uygulamasını mı kullanıyorsunuz yoksa uygulama mı? Steam imiş hocam sonradan gördüm rozeti. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Windows'un kendi uygulamasını mı kullanıyorsunuz yoksa uygulama mı? Steam imiş hocam sonradan gördüm rozeti.
KS KS twixedd Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Yer Kocaeli/Kartepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 alicsndemir dedi: Windows'un kendi uygulamasını mı kullanıyorsunuz yoksa uygulama mı? Steam imiş hocam sonradan gördüm rozeti. Genişletmek için tıkla... Normal Steam'in kendi uygulaması. Sanırım çözdüm, VSR'ı açtığımda düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
alicsndemir dedi: Windows'un kendi uygulamasını mı kullanıyorsunuz yoksa uygulama mı? Steam imiş hocam sonradan gördüm rozeti. Genişletmek için tıkla... Normal Steam'in kendi uygulaması. Sanırım çözdüm, VSR'ı açtığımda düzeldi.