caesar423 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 14 17 Ağustos 2020 #1 nih dedi: Görev Yöneticisi'nden Bellek kısmını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü nasıl alıyorum? Bilmiyorum da.
nih dedi: Görev Yöneticisi'nden Bellek kısmını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü nasıl alıyorum? Bilmiyorum da.
Mestan Han Ergenekon Megapat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 974 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Uzmanı 17 Ağustos 2020 #2 caesar423 dedi: Ekran görüntüsü nasıl alıyorum? Bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Çalıştıra SnippingTool yaz enter de. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
caesar423 dedi: Ekran görüntüsü nasıl alıyorum? Bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Çalıştıra SnippingTool yaz enter de.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 17 Ağustos 2020 #3 Ekran Alıntısı Aracını kullanabilirsiniz ya da şu konudan yardım alabilirsiniz; Windows 10'da Ekran Görüntüsü Almak Kolaylaşıyor Windows 10'ün gelecek Insider sürümüne daha basit bir ekran görüntüsü aracı dahil edilecek. Bilgisayar kullanırken sık sık ekran görüntüsü almak www.technopat.net Artı 0 Eksi
Ekran Alıntısı Aracını kullanabilirsiniz ya da şu konudan yardım alabilirsiniz; Windows 10'da Ekran Görüntüsü Almak Kolaylaşıyor Windows 10'ün gelecek Insider sürümüne daha basit bir ekran görüntüsü aracı dahil edilecek. Bilgisayar kullanırken sık sık ekran görüntüsü almak www.technopat.net
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.721 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Ağustos 2020 #4 Windows+Shift+S yapabilirsin ya da Lighshot programından ekran örüntüsü alabilirsin. Artı 0 Eksi
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 17 Ağustos 2020 #5 Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için app.prntscr.com Artı 0 Eksi
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 254 Çözümler 2 17 Ağustos 2020 #6 caesar423 dedi: Ekran görüntüsü nasıl alıyorum? Bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Klavyeden windows tuşuna basılı tutun ve prtscr tuşuna basın (genelde f12'nin yanında olur). Sonra indirilenler klasörüne bakın orada göreceksiniz. Artı 0 Eksi
caesar423 dedi: Ekran görüntüsü nasıl alıyorum? Bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Klavyeden windows tuşuna basılı tutun ve prtscr tuşuna basın (genelde f12'nin yanında olur). Sonra indirilenler klasörüne bakın orada göreceksiniz.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 17 Ağustos 2020 #7 Ben Print Screen + Paint. Daha kısa yolları var mı? Acil almak gerekmiyosa Windows Ekran Alıntısı kullanırım. EgeBatur dedi: Klavyeden windows tuşuna basılı tutun ve prtscr tuşuna basın (genelde f12'nin yanında olur). Sonra indirilenler klasörüne bakın orada göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bu iyiymiş. Artı 0 Eksi
Ben Print Screen + Paint. Daha kısa yolları var mı? Acil almak gerekmiyosa Windows Ekran Alıntısı kullanırım. EgeBatur dedi: Klavyeden windows tuşuna basılı tutun ve prtscr tuşuna basın (genelde f12'nin yanında olur). Sonra indirilenler klasörüne bakın orada göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bu iyiymiş.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 17 Ağustos 2020 #8 srcn90 dedi: Ben Print Screen + Paint. Daha kısa yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Win + Shift + S. En kısa yok. Direkt olarak Clipboard'a atıyor. Paint vs ile de uğraşmıyorsunuz. Anında yapıştır diyerek SS atabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
srcn90 dedi: Ben Print Screen + Paint. Daha kısa yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Win + Shift + S. En kısa yok. Direkt olarak Clipboard'a atıyor. Paint vs ile de uğraşmıyorsunuz. Anında yapıştır diyerek SS atabiliyorsunuz.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 17 Ağustos 2020 #9 The Anorak dedi: Win + Shift + S. En kısa yok. Direkt olarak Clipboard'a atıyor. Paint vs ile de uğraşmıyorsunuz. Anında yapıştır diyerek SS atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Win + Print daha basit gibi, indirilenler klasörüne gidiyomuş direkt. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Win + Shift + S. En kısa yok. Direkt olarak Clipboard'a atıyor. Paint vs ile de uğraşmıyorsunuz. Anında yapıştır diyerek SS atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Win + Print daha basit gibi, indirilenler klasörüne gidiyomuş direkt.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 17 Ağustos 2020 #10 srcn90 dedi: Win + Print daha basit gibi, indirilenler klasörüne gidiyomuş direkt. Genişletmek için tıkla... Amaç kayıt etmek içinse kullanılabilir. Win + Shift + S, istenilen bölümü almak için seçenek sunuyor. Cropla vs uğraşmıyorsunuz. Tam ekran görüntüsü almak için Win + PrintScreen daha mantıklı olabilir. Artı 0 Eksi
srcn90 dedi: Win + Print daha basit gibi, indirilenler klasörüne gidiyomuş direkt. Genişletmek için tıkla... Amaç kayıt etmek içinse kullanılabilir. Win + Shift + S, istenilen bölümü almak için seçenek sunuyor. Cropla vs uğraşmıyorsunuz. Tam ekran görüntüsü almak için Win + PrintScreen daha mantıklı olabilir.