caesar423 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 14 17 Ağustos 2020 #1 nih dedi: Görev Yöneticisi'nden Bellek kısmını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü nasıl alıyorum? Bilmiyorum da.
nih dedi: Görev Yöneticisi'nden Bellek kısmını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü nasıl alıyorum? Bilmiyorum da.
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 254 Çözümler 2 17 Ağustos 2020 #11 srcn90 dedi: Win + print daha basit gibi, indirilenler klasörüne gidiyormuş direkt. Genişletmek için tıkla... Win+print'e basıp CTRL+v yaptığınızda direkt atabiliyorsunuz buraya. Artı 0 Eksi
srcn90 dedi: Win + print daha basit gibi, indirilenler klasörüne gidiyormuş direkt. Genişletmek için tıkla... Win+print'e basıp CTRL+v yaptığınızda direkt atabiliyorsunuz buraya.
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 17 Ağustos 2020 #12 The Anorak dedi: Win + Shift + S. En kısa yok. Direkt olarak Clipboard'a atıyor. Paint vs ile de uğraşmıyorsunuz. Anında yapıştır diyerek SS atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O dediğinizi yapınca ekran görüntüsü nereye geliyor ? Sadece birisine o ekran görüntüsünü göndermek için falan mı ? Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Win + Shift + S. En kısa yok. Direkt olarak Clipboard'a atıyor. Paint vs ile de uğraşmıyorsunuz. Anında yapıştır diyerek SS atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O dediğinizi yapınca ekran görüntüsü nereye geliyor ? Sadece birisine o ekran görüntüsünü göndermek için falan mı ?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.458 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 17 Ağustos 2020 #13 Windows+PrintScreen kısayolu Windows 8'den beri var. Her gün kullanıyorum desem yalan olmaz. Gerekirse açıp kırpıyorum oradan. Windows+Shift+S kısayolu da var. Size kalmış. EgeBatur dedi: Win+PrintScreen ile Ctrl+V yaptığınızda direkt atabiliyorsunuz buraya. Genişletmek için tıkla... İkisi de panoya kopyalıyor. Jakes dedi: O dediğinizi yapınca ekran görüntüsü nereye geliyor ? Genişletmek için tıkla... C:\Users\KULLANICI_ADIN\Pictures\Screenshots Artı 0 Eksi
Windows+PrintScreen kısayolu Windows 8'den beri var. Her gün kullanıyorum desem yalan olmaz. Gerekirse açıp kırpıyorum oradan. Windows+Shift+S kısayolu da var. Size kalmış. EgeBatur dedi: Win+PrintScreen ile Ctrl+V yaptığınızda direkt atabiliyorsunuz buraya. Genişletmek için tıkla... İkisi de panoya kopyalıyor. Jakes dedi: O dediğinizi yapınca ekran görüntüsü nereye geliyor ? Genişletmek için tıkla... C:\Users\KULLANICI_ADIN\Pictures\Screenshots