10 senede birden pörtleyen teknolojiler 40 senedir kullandığımız hddleri bırakıp parmak kadar ssdlere geçtik illa bunun bir zaiyatı olacaktır ki oluyordu.
Yersen yersin KPOP yüzünden gözümü kaybetme tehlikesi yaşamış adamım ben okulda. KPOP sevmediğim için dayak yiyodum neymiş efendim BTSye(be-te-se) semişim.
10 senede birden pörtleyen teknolojiler 40 senedir kullandığımız hddleri bırakıp parmak kadar ssdlere geçtik illa bunun bir zaiyatı olacaktır ki oluyordu.
40 senedir kullandığım hddleri bırakıp 10 senede pörtleyen ssd lere geçtik patlayacak 2025 gibi 2010 teknolojisine döneceğiz her şey sunucular tarafından kontrol ediliyor son kullanıcıya özgürlük kalmadı.
Bence artık sayılardan vazgeçmeliler. Mesela Windows 11 yerine Windows Sun Valley gibi edisyon adıyla çıksa daha şık olur. 22H2 gibi versiyon numaraları da özelliklerden bakınca görünse güzel olur.
Bence artık sayılardan vazgeçmeliler. Mesela Windows 11 yerine Windows Sun Valley gibi edisyon adıyla çıksa daha şık olur. 22H2 gibi versiyon numaraları da özelliklerden bakınca görünse güzel olur.