Windows 11 yeni çıktı neden bu kadar acele ettiler? 11 mesela çok çok sonradan çıkmıştı 10'dan. Daha dün gibi hatırlıyorum akşam ben yatıyordum abim bilgisayar başındaydı "Windows 11 çıkmış l*n" demişti.
Açıkçası evet fazla ön yargılı bir toplumuz. Daha neyin ne olacağı belli değil. Hem bu sızıntı yarın bir gün çıkacak demek değil ki W12'nin. Bence 2023'ün sonlarına doğru tanıtılıp(tam olarak)2024 Nisanı bulur gibi çıkması. W11 büyük olasılıkla dediğiniz gibi W12 beta amacıyla piyasaya sunulmuş. Herkes altyapıdan şikayetçi ve haklılar fakat Microsoft bunu artık çözer ki çözmemesi gibi bir olasılık görünmüyor. Hep aynı şeyleri ısıtıp azıcık süsleyip bize sunuyorlar peki sistemin stabil çalışması? Ya da oyun ve programlara optimizeliği? W11 benim açımdan tam bir fiyaskoydu. W12'nin beklentilerimizi karşılaması ümidiyle bekliyeceğim.
Arm hiç bir zaman x86 kadar güçlü olamaz çünkü ARM güçlü olmayıp az güç tüketip az ısınması için yapılmış "mobil" bir işlemci. Masaüstü PC de hatta Laptopta Arm kullanmak aptallık olur ve işlemciler hem çok pahalı olur ve i5 2 nesil gibi olur. Hatta daha kötü.
ARM hiçbir zaman X86 kadar güçlü olamaz çünkü ARM güçlü olmayıp az güç tüketip az ısınması için yapılmış "mobil" bir işlemci. Masaüstü PC de hatta Laptopta ARM kullanmak aptallık olur ve işlemciler hem çok pahalı olur ve i5 2 nesil gibi olur. Hatta daha kötü.