Ramicevic Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #11 mustafaemin53 dedi: Teknik servise yazdım bunun normal olduğunu söyledi sence de normal mi? Genişletmek için tıkla... IPS ekranların neredeyse hepsinde var bu çok rahatsız etmiyorsa sorun yok deyip onu olduğu gibi kabullenmelisin.
mustafaemin53 dedi: Teknik servise yazdım bunun normal olduğunu söyledi sence de normal mi? Genişletmek için tıkla... IPS ekranların neredeyse hepsinde var bu çok rahatsız etmiyorsa sorun yok deyip onu olduğu gibi kabullenmelisin.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #12 Ramicevic dedi: IPS ekranların neredeyse hepsinde var bu çok rahatsız etmiyorsa sorun yok deyip onu olduğu gibi kabullenmelisin. Genişletmek için tıkla... Hepsinde yok. Dandik bozuk ekranlari bize iteliyorlar ses cikarmadiginiz icin.
Ramicevic dedi: IPS ekranların neredeyse hepsinde var bu çok rahatsız etmiyorsa sorun yok deyip onu olduğu gibi kabullenmelisin. Genişletmek için tıkla... Hepsinde yok. Dandik bozuk ekranlari bize iteliyorlar ses cikarmadiginiz icin.
Ramicevic Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #13 ProfTech dedi: Hepsinde yok. Dandik bozuk ekranlari bize iteliyorlar ses cikarmadiginiz icin. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye üzerinden kıyas yapınca (özellikle F/P denilebilecek ürünlerde) neredeyse hepsinde var demek yanlış olmuyor maalesef.
ProfTech dedi: Hepsinde yok. Dandik bozuk ekranlari bize iteliyorlar ses cikarmadiginiz icin. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye üzerinden kıyas yapınca (özellikle F/P denilebilecek ürünlerde) neredeyse hepsinde var demek yanlış olmuyor maalesef.
mustafaemin53 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #14 ProfTech dedi: Sen birde kullanirken cek yani sadece siyah ekran olarak cekme fotografi. Masaustundeyken cek gonder buraya. Genişletmek için tıkla... normal masaüstü atarım bir kaç saat sonra şuan laptop bende değil ama flim izlerken böyle oyunda belli olmuyor
ProfTech dedi: Sen birde kullanirken cek yani sadece siyah ekran olarak cekme fotografi. Masaustundeyken cek gonder buraya. Genişletmek için tıkla... normal masaüstü atarım bir kaç saat sonra şuan laptop bende değil ama flim izlerken böyle oyunda belli olmuyor
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #15 mustafaemin53 dedi: Eki Görüntüle 2250061normal masaüstü atarım bir kaç saat sonra şuan laptop bende değil ama flim izlerken böyle oyunda belli olmuyorEki Görüntüle 2250060 Genişletmek için tıkla... Bence garantiye gonder cok batiyor kosedekiler.
mustafaemin53 dedi: Eki Görüntüle 2250061normal masaüstü atarım bir kaç saat sonra şuan laptop bende değil ama flim izlerken böyle oyunda belli olmuyorEki Görüntüle 2250060 Genişletmek için tıkla... Bence garantiye gonder cok batiyor kosedekiler.
mustafaemin53 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #16 Garantiye yazdım normal dediler mustafaemin53 dedi: Garantiye yazdım normal dediler Genişletmek için tıkla... ProfTech dedi: Bence garantiye gonder cok batiyor kosedekiler. Genişletmek için tıkla... Sadece sağ alttaki belli oluyor dediler garantiye gönderdiniz de bunun değişmeyiz bunu sorun kabul etmiyorlar mış Son düzenleme: 12 Temmuz 2024
Garantiye yazdım normal dediler mustafaemin53 dedi: Garantiye yazdım normal dediler Genişletmek için tıkla... ProfTech dedi: Bence garantiye gonder cok batiyor kosedekiler. Genişletmek için tıkla... Sadece sağ alttaki belli oluyor dediler garantiye gönderdiniz de bunun değişmeyiz bunu sorun kabul etmiyorlar mış
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #17 mustafaemin53 dedi: Garantiye yazdım normal dediler Sadece sağ alttaki belli oluyor dediler garantiye gönderdiniz de bunun değişmeyiz bunu sorun kabul etmiyorlar mış Genişletmek için tıkla... Zaten fazla bir sey yok. Daha kotusunu gordum sen benim lenovo laptopdaki isik sizmasini gorecektin normal demislerdi iadeye gonderdim direk. Incelemem var.
mustafaemin53 dedi: Garantiye yazdım normal dediler Sadece sağ alttaki belli oluyor dediler garantiye gönderdiniz de bunun değişmeyiz bunu sorun kabul etmiyorlar mış Genişletmek için tıkla... Zaten fazla bir sey yok. Daha kotusunu gordum sen benim lenovo laptopdaki isik sizmasini gorecektin normal demislerdi iadeye gonderdim direk. Incelemem var.
mustafaemin53 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #18 Kalsın mi o zaman ne dersin