Ekran kapalıyken bilgisayarı arka planda çalıştırma

RedStreak

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar,
Laptopu ilk aldığımda bir şey indirirken düşük güç harcasın diye ekranı kapatıp oyun falan arkada indirebiliyorken artık yapamıyorum. Güç seçeneklerinden zamanlamayı değiştirdim işe yaramadı. Güç düğmesini ekranı kapatmaya ayarladım program kullandım, başta kararardı ama 1 saniye içerisinde geri açıldı. Google'dan yardım almaya çalıştığımda bu durumla alakalı bir şey göremedim, lütfen bir el atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Laptopu ilk aldığımda bir şey indirirken düşük güç harcasın diye ekranı kapatıp oyun falan arkada indirebiliyorken artık yapamıyorum. Güç seçeneklerinden zamanlamayı değiştirdim işe yaramadı. Güç düğmesini ekranı kapatmaya ayarladım program kullandım, başta kararardı ama 1 saniye içerisinde geri açıldı. Google'dan yardım almaya çalıştığımda bu durumla alakalı bir şey göremedim, lütfen bir el atın.
Fn F7 veya F7 tuşu ile oluyor bazı laptoplarda. Ya da bir kutu üzerinde x işareti, LCD yazısı olan F tuşları ekranı kapatmaya yarayabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı