U user007 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, dizüstü bilgisayarımın ekran açısı 90 dereceden daha az bir açıyla durduğu zaman sorun yok, fakat açıyı genişlettiğimde yani ekranı ileri geri oynattığımda ekran kararıyor, bunun nedeni ne olabilir ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020
Arkadaşlar merhaba, dizüstü bilgisayarımın ekran açısı 90 dereceden daha az bir açıyla durduğu zaman sorun yok, fakat açıyı genişlettiğimde yani ekranı ileri geri oynattığımda ekran kararıyor, bunun nedeni ne olabilir ?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.063 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Haziran 2020 #2 Ekranının panel tipinden dolayı. TN panel kullanıyorsanız olur. IPS panellerde böyle bir şey yok mesela. TN panellerin görüş açısı dar. Yandan, alttan falan baktığınızda görüntü kararır. Artı 0 Eksi
Ekranının panel tipinden dolayı. TN panel kullanıyorsanız olur. IPS panellerde böyle bir şey yok mesela. TN panellerin görüş açısı dar. Yandan, alttan falan baktığınızda görüntü kararır.
KS KS U user007 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #3 Caner Uncu dedi: Ekranının panel tipinden dolayı. TN panel kullanıyorsanız olur. IPS panellerde böyle bir şey yok mesela. TN panellerin görüş açısı dar. Yandan, alttan falan baktığınızda görüntü kararır. Genişletmek için tıkla... Hocam kararmadan kastım görüntü kalitesi değil ekran komple kararıyor. Yakın bir zamanda Hard disk değişimi yaptım ondan sonra olmaya başladı. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Ekranının panel tipinden dolayı. TN panel kullanıyorsanız olur. IPS panellerde böyle bir şey yok mesela. TN panellerin görüş açısı dar. Yandan, alttan falan baktığınızda görüntü kararır. Genişletmek için tıkla... Hocam kararmadan kastım görüntü kalitesi değil ekran komple kararıyor. Yakın bir zamanda Hard disk değişimi yaptım ondan sonra olmaya başladı.