Çözüldü Ekran karıncalanıyor ve geçmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

davkoart

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba her uygulamada olmasa da 1-2 uygulamada ekranım görseldeki gibi oluyor bazen geçiyor bazen geçmiyor. Sorun veya çözüm nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam arka planda çalışan uygulamalar Steam NVIDIA ve Windows Defender. Zaten öyle çok sık olan bir şey değil arada sırada oluyor ama uygulamadan uygulamya değişiyor. Mesela dün akşam ilk defa VS Code da oldu ondan önce element uygulamasında olmuştu ki elementi kullanmayalı yaklaşık 1 buçuk ay oluyor.

Ne yapmam lazım?

Galiba sorunun çözümünü buldum. NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından görüntü keskinleştirmeyi kapatınca sorun düzeldi umarım birinin işine yarar iyi sosyaller.

Ne yapmam lazım yani çoğunukla olmuyor 1-2 uygulamada bazen oluyor. Laptopun garantisi devam ediyor yollasam kullanıcı hatası der mi?

Başka bilgisi olan ya da çözümü varsa bilen var mı?

Son düzenleme:
Başka bir konuda okudum Vanguard Discord gibi 3. part uygulamalar sebep olabiliyormuş onları kapatıp bakar mısınız bir de.

Hocam arka planda çalışan uygulamalar Steam NVIDIA ve Windows Defender. Zaten öyle çok sık olan bir şey değil arada sırada oluyor ama uygulamadan uygulamya değişiyor. Mesela dün akşam ilk defa VS Code da oldu ondan önce element uygulamasında olmuştu ki elementi kullanmayalı yaklaşık 1 buçuk ay oluyor.

Ne yapmam lazım?

Galiba sorunun çözümünü buldum. NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından görüntü keskinleştirmeyi kapatınca sorun düzeldi umarım birinin işine yarar iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…