Ekran kart önerisi

foxyyyy4

Femtopat
Daha fazla  

https://www.sinerji.gen.tr/asrock-r...2g-oc-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-47605L

Bu üçünden birini almayı düşünüyordum fakat hepsi ayni ama modelleri farkli gibi Pulse-challanger-ASUS bu üçünün ne gibi farklari vardir acaba? Ve hangisini önerirsiniz? Fiyatindan dolayi Pulse olani almayi dusunuyordum fakat farklarini bilemiyorum.

Bildiğim kadarıyla aralarında performans anlamında fark olmuyor. Malzeme kalitesi ve marka ismi fiyatları değiştiriyor. Maksimum olacak olan şey derece farkıdır o da dudak uçuklatacak kadar olmaz. Birisi 70 derece oluyorsa diğeri maksimum 65 66 derece olur. Eğer yanlış bir bilgi verdiysem arkadaşlar benim yanlışımı düzeltsin.

Tam bütçe 14K işlemci Ryzen 5 5600X.
Bütçen 2-3K artarsa 16GB modeli var. Artmazsa 8GB modeli de 1080P'de en kötü 3 yıl götürür.

Hocam guzel kart da VRAM'i aşırı az değil mi ileride çıkacak oyunlara bakılırsa.

Hocam guzel kart da VRAM'i aşırı az değil mi ileride çıkacak oyunlara bakılırsa.
Hayır değil. Zaten bu kartla ileride her oyunu Ultra 60 fps oynayamazsın. Grafik kısacaksın. Bu yüzden de VRAM kullanımı düşecek. Ve DLSS 3.0 ile FG olduğu için VRAM kullanımı düşüyor.
Önermem. Kötü bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı