Arda696 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #21 Jed_Saje dedi: Şu an normal 100'deyken alabiliyorsanız ekran fotosu alın hangi uygulama kullanıyor görelim. Genişletmek için tıkla... Bir şeye basınca 100 oluyor örneğin Google basınca 100 oluyor. Jed_Saje dedi: Şu an normal 100'deyken alabiliyorsanız ekran fotosu alın hangi uygulama kullanıyor görelim. Genişletmek için tıkla... Böyle. Dosya Ekleri IMG20250308161256.jpg 170,2 KB · Görüntüleme: 28
Jed_Saje dedi: Şu an normal 100'deyken alabiliyorsanız ekran fotosu alın hangi uygulama kullanıyor görelim. Genişletmek için tıkla... Bir şeye basınca 100 oluyor örneğin Google basınca 100 oluyor. Jed_Saje dedi: Şu an normal 100'deyken alabiliyorsanız ekran fotosu alın hangi uygulama kullanıyor görelim. Genişletmek için tıkla... Böyle.
G ghostface1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #22 @Jed_Saje hocam acaba işlemciyi bir kısıtlıyor mu tam gücünü kullanamıyor gibi.
Arda696 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #23 Arda696 dedi: Bir şeye basınca 100 oluyor örneğin Google basınca 100 oluyor. Böyle. Genişletmek için tıkla... Google bastım direk 100 oldu.
Arda696 dedi: Bir şeye basınca 100 oluyor örneğin Google basınca 100 oluyor. Böyle. Genişletmek için tıkla... Google bastım direk 100 oldu.
J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #24 ghostface1 dedi: @Jed_Saje hocam acaba işlemciyi bir kısıtlıyor mu tam gücünü kullanamıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam toplasak orayı %60 falan eder Görev Yöneticisi'nden gözükmüyor mining yemiş bilgisayar Kaspersky'la tarama yapılması lazım ya da process hacker gibi uygulamalarla bakılması lazım.
ghostface1 dedi: @Jed_Saje hocam acaba işlemciyi bir kısıtlıyor mu tam gücünü kullanamıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam toplasak orayı %60 falan eder Görev Yöneticisi'nden gözükmüyor mining yemiş bilgisayar Kaspersky'la tarama yapılması lazım ya da process hacker gibi uygulamalarla bakılması lazım.
G ghostface1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #25 Evet yüzde 90 mining yapılıyor.
Arda696 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #26 ghostface1 dedi: Hocam eğer yüklüyse bir oyuna girin o oyunun işlemci kullanma yüzdesini ve kasıp kasmadığını belirtin. Genişletmek için tıkla... Valorant girmiştim aşırı donuyor FPS normalin çok altında ekran kartı kullanımi az işlemci 100 normalde Valorant'ta ikisinde 20-30 arası oluyor.
ghostface1 dedi: Hocam eğer yüklüyse bir oyuna girin o oyunun işlemci kullanma yüzdesini ve kasıp kasmadığını belirtin. Genişletmek için tıkla... Valorant girmiştim aşırı donuyor FPS normalin çok altında ekran kartı kullanımi az işlemci 100 normalde Valorant'ta ikisinde 20-30 arası oluyor.
J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #27 Kaspersky Anti-Virüs | Kaspersky Bilgisayarınızı en son tehditlere, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve casus yazılımlara karşı korumak için Kaspersky Anti-Virus'ü indirin. www.kaspersky.com.tr Kaspersky indirme linki.
Kaspersky Anti-Virüs | Kaspersky Bilgisayarınızı en son tehditlere, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve casus yazılımlara karşı korumak için Kaspersky Anti-Virus'ü indirin. www.kaspersky.com.tr Kaspersky indirme linki.
G ghostface1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #28 O zaman dediğim gibi virüs taraması yapın sorununuz büyük ihtimalle virüs.
Arda696 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #29 ghostface1 dedi: O zaman dediğim gibi virüs taraması yapın sorununuz büyük ihtimalle virüs. Genişletmek için tıkla... Kart bilgisi istiyor başka ücretsiz bir uygulama yok mudur?
ghostface1 dedi: O zaman dediğim gibi virüs taraması yapın sorununuz büyük ihtimalle virüs. Genişletmek için tıkla... Kart bilgisi istiyor başka ücretsiz bir uygulama yok mudur?
G ghostface1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #30 Arda696 dedi: Kart bilgisi istiyor başka ücretsiz bir uygulama yok mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam bende kullanıyorum ve ücretsiz bir şekilde sizde neden böyle bilmiyorum. Arda696 dedi: Kart bilgisi istiyor başka ücretsiz bir uygulama yok mudur? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes deneyin.
Arda696 dedi: Kart bilgisi istiyor başka ücretsiz bir uygulama yok mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam bende kullanıyorum ve ücretsiz bir şekilde sizde neden böyle bilmiyorum. Arda696 dedi: Kart bilgisi istiyor başka ücretsiz bir uygulama yok mudur? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes deneyin.