J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #31 Jed_Saje dedi: Kaspersky Anti-Virüs | Kaspersky Bilgisayarınızı en son tehditlere, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve casus yazılımlara karşı korumak için Kaspersky Anti-Virus'ü indirin. www.kaspersky.com.tr Kaspersky indirme linki. Genişletmek için tıkla... Bunda da istiyor mu hocam?
Jed_Saje dedi: Kaspersky Anti-Virüs | Kaspersky Bilgisayarınızı en son tehditlere, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve casus yazılımlara karşı korumak için Kaspersky Anti-Virus'ü indirin. www.kaspersky.com.tr Kaspersky indirme linki. Genişletmek için tıkla... Bunda da istiyor mu hocam?
Arda696 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #32 Jed_Saje dedi: Bunda da istiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... İstiyor ya da ben beceremiyorum direk format atacağım.
Jed_Saje dedi: Bunda da istiyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... İstiyor ya da ben beceremiyorum direk format atacağım.
G ghostface1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #33 Siz bilirsiniz hocam bizden bu kadar.
J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #34 Arda696 dedi: İstiyor ya da ben beceremiyorum direk format atacağım. Genişletmek için tıkla... İsterseniz uploadlayayım programı bir linke siz bilirsiniz.
Arda696 dedi: İstiyor ya da ben beceremiyorum direk format atacağım. Genişletmek için tıkla... İsterseniz uploadlayayım programı bir linke siz bilirsiniz.