enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #31 MPienaar13 dedi: Overclock yap voltaj vermeden. Biraz biraz arttır ta ki stabil çalışana kadar en yüksek ayarı bul rahatlatır biraz seni. Olmadı FX 6300 al ben bayağı overclock yapmıştım sağlam işlemcidir. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girdiğim zaman hangi yerden yapacağım.
MPienaar13 dedi: Overclock yap voltaj vermeden. Biraz biraz arttır ta ki stabil çalışana kadar en yüksek ayarı bul rahatlatır biraz seni. Olmadı FX 6300 al ben bayağı overclock yapmıştım sağlam işlemcidir. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girdiğim zaman hangi yerden yapacağım.
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.918 Çözümler 6 Yer İzmir 9 Mart 2021 #32 enderabi666 dedi: BIOS'a girdiğim zaman hangi yerden yapacağım. Genişletmek için tıkla... Rehber olarak YouTube ve forumu kullan böyle telefondan anlatmam mümkün değil.
enderabi666 dedi: BIOS'a girdiğim zaman hangi yerden yapacağım. Genişletmek için tıkla... Rehber olarak YouTube ve forumu kullan böyle telefondan anlatmam mümkün değil.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #33 MPienaar13 dedi: Rehber olarak YouTube ve forumu kullan böyle telefondan anlatmam mümkün değil. Genişletmek için tıkla... İnternete biraz baktım ama onların girdiği yerler bende yok. Anakartım: Gigabyte 78-LMT-S2 rev 1.1
MPienaar13 dedi: Rehber olarak YouTube ve forumu kullan böyle telefondan anlatmam mümkün değil. Genişletmek için tıkla... İnternete biraz baktım ama onların girdiği yerler bende yok. Anakartım: Gigabyte 78-LMT-S2 rev 1.1