Ekran kartı 110 derece oluyor

Atrax

Decapat
Boşta fanlar %100'deyken 48 derece Fortnite'ye giriyorum az kullanıyor ve 60 derece ama rafta bir girdim %100 kullanıyor 110 derece. Bu sıkıntılı mıdır soyler misiniz?
(Sanırım bugün PC'ye bir şey oldu normalde bosta 38 derece Full yukte 80 alıyordum)

Son düzenleyen: Moderatör:
110 derece olsa hata verir görüntü giderdi kendini korumak alırdı. Göstergelerde sorun olabilir.

Hocam ekran kartı 110 derece siz sıkıntılı mı diyorsunuz. İyi ki kartı yakmamışsınız.

Normalde bilgisayarın otomatik olarak o sıcaklıkta kendini kapatması gerekiyordu. Ciddi problem var.

Hocam c° şeklinde mi yoksa f° şeklinde mi yazıyor sıcaklık.C° ise ekran kartının yanmadığına dua edin.

Hocam ekran kartı 110 derece siz sıkıntılı mı diyorsunuz. İyi ki kartı yakmamışsınız.
110 Derecede içinde sucuk bile pişirilir, kurabiye yapılır Kesin göstergelerinde bir şey vardır hocam yoksa bu arkadaş nasıl buraya mesaj atıcak ekran kartı olamadan?

Hocam c° şeklinde mi yoksa f° şeklinde mi yazıyor sıcaklık.C° ise ekran kartının yanmadığına dua edin.
Hocam 110 fahrenhayt 43 celsius'a eşit Raft'ta pek mümkün olduğunu sanmıyorum böyle bir değerin.

kart Ati Radeon HD XXXX ise oyuna göre (Afterburner) sıcaklık fps gibi şeyleri saçma verebiliyor.

110 derecede içinde sucuk bile pişirilir, kurabiye yapılır kesin göstergelerinde bir şey vardır hocam yoksa bu arkadaş nasıl buraya mesaj atacak ekran kartı olamadan?

Dokundum karta elim yandi. Ben de orada 110'u gordum bir tirstim PC'yi kapadim sogumasini bekledim açtım yeni OS kurdum. Ondan dolayi bence gostergede sorun yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…