Çözüldü Ekran kartı 1310 MHz yerine 1244 MHz çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
PSU'nuz 1000W olsun gene ekran kartının belirli TDP'yi geçemez. Benim kendi kartım MSI Armor RX 470 1230 MHz frekansı bulunuyor ve 120W TDP'si var. Kartın kurallarında TDP 120W ise kart 120W üstünü çekemez siz Power limit vermediğiniz sürece.
Normal değeri 1244 zaten. Eğer kartın modeli iyiyse ve sıcaklıklar düşükse. Yüksek performans moduna alıp 1350MHz de kullanabilirsin ama fan 3000-3200 RPM'lere çıkabilir.

Normal dir kartınız muhtemelen rx 570 dir kartınız oyundayken frekansının düşürme sebebi kart tdp 120 watt ise 120 watt ı geçmemek için frekansıni otamatik olarak düşürür

Ne 70 i geçmiyor? ekran kartı marka model öğrenebilir miyiz?
Sıcaklık.
Normal dir kartınız muhtemelen rx 570 dir kartınız oyundayken frekansının düşürme sebebi kart tdp 120 watt ise 120 watt ı geçmemek için frekansıni otamatik olarak düşürür
Hocam ama genelde 105-110W arasında geziniyor. PSU CV550.
Ne 70'i geçmiyor? Ekran kartı marka model öğrenebilir miyiz?

ASUS ROG STRIX RX 570.
Radeon ayarlarından profil değiştirmeyi denedin mi?
O nasıl oluyor hocam? Uygulamalı anlatırsanız sevinirim.

PSU'nuz 1000W olsun gene ekran kartının belirli TDP'yi geçemez. Benim kendi kartım MSI Armor RX 470 1230 MHz frekansı bulunuyor ve 120W TDP'si var. Kartın kurallarında TDP 120W ise kart 120W üstünü çekemez siz Power limit vermediğiniz sürece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…