3 395679 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 265 Çözümler 5 22 Aralık 2024 #11 Extolss dedi: Yok hiçbir ayar yapmadım fakat sorun yaratmaz herhalde öyle olması değil mi kullan gitsin ne olacak. Genişletmek için tıkla... Yapmadıysanız bir sorun yoktur zaten, sıcaklıklar normal şekilde merak etmeyin.
Extolss dedi: Yok hiçbir ayar yapmadım fakat sorun yaratmaz herhalde öyle olması değil mi kullan gitsin ne olacak. Genişletmek için tıkla... Yapmadıysanız bir sorun yoktur zaten, sıcaklıklar normal şekilde merak etmeyin.
E Extolss Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 395679 dedi: Yapmadıysanız bir sorun yoktur zaten, sıcaklıklar normal şekilde merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... İleride bir şey olursa fark ederim kafama takmim bir şey olmaz 4 aylık PC zaten yine de yazdığın ve yardım ettiğin için teşekkür ederim.
395679 dedi: Yapmadıysanız bir sorun yoktur zaten, sıcaklıklar normal şekilde merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... İleride bir şey olursa fark ederim kafama takmim bir şey olmaz 4 aylık PC zaten yine de yazdığın ve yardım ettiğin için teşekkür ederim.
3 395679 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 265 Çözümler 5 22 Aralık 2024 #13 Extolss dedi: İleride bir şey olursa fark ederim kafama takmim bir şey olmaz 4 aylık PC zaten yine de yazdığın ve yardım ettiğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, iyi günler.
Extolss dedi: İleride bir şey olursa fark ederim kafama takmim bir şey olmaz 4 aylık PC zaten yine de yazdığın ve yardım ettiğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, iyi günler.