T Tümay mermer Decapat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 25 24 Temmuz 2020 #1 PSU'da 4 pin var ekran kartında 6 pin var ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2020 #2 Dönüştürücü kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
E Erenka06 Femtopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 75 24 Temmuz 2020 #3 cagancandas dedi: Dönüştürücü kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynı performansı alamaz ama herhalde? Artı 0 Eksi
cagancandas dedi: Dönüştürücü kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynı performansı alamaz ama herhalde?
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #4 Eğer takınca sistem çalışıyor ise idare et ancak tam yükte sorun yaşarsın. 4 pin to 6 pin PCI-E dönüştürücü kullan. Veya molex to 6 pin PCİ-E Erenka06 dedi: Aynı performansı alamaz ama herhalde? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey orijinali gibi değil ancak dediğin şeyin pratikte alakası yok. Erenka06 dedi: Aynı performansı alamaz ama herhalde? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Eğer takınca sistem çalışıyor ise idare et ancak tam yükte sorun yaşarsın. 4 pin to 6 pin PCI-E dönüştürücü kullan. Veya molex to 6 pin PCİ-E Erenka06 dedi: Aynı performansı alamaz ama herhalde? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey orijinali gibi değil ancak dediğin şeyin pratikte alakası yok. Erenka06 dedi: Aynı performansı alamaz ama herhalde? Genişletmek için tıkla...
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2020 #5 ClickClickBumBe dedi: Eğer takınca sistem çalışıyor ise idare et ancak tam yükte sorun yaşarsın. 4 pin to 6 pin PCI-E dönüştürücü kullan. Veya molex to 6 pin PCİ-E Hiçbir şey orijinali gibi değil ancak dediğin şeyin pratikte alakası yok. Hiçbir şey orijinali gibi değil ancak dediğin şeyin pratikte alakası yok. Genişletmek için tıkla... Eğer kaliteli bir model alırsa güç yememe gibi bir sorun olmaz. Başka bir sorun olur mu bilemem. Artı 0 Eksi
ClickClickBumBe dedi: Eğer takınca sistem çalışıyor ise idare et ancak tam yükte sorun yaşarsın. 4 pin to 6 pin PCI-E dönüştürücü kullan. Veya molex to 6 pin PCİ-E Hiçbir şey orijinali gibi değil ancak dediğin şeyin pratikte alakası yok. Hiçbir şey orijinali gibi değil ancak dediğin şeyin pratikte alakası yok. Genişletmek için tıkla... Eğer kaliteli bir model alırsa güç yememe gibi bir sorun olmaz. Başka bir sorun olur mu bilemem.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 24 Temmuz 2020 #6 Erenka06 dedi: Aynı performansı alamaz ama herhalde? Genişletmek için tıkla... *Yanlış biliyor olabilirim* ama bazen 2 pin topraklama için kullanılabiliyor. Artı 0 Eksi
Erenka06 dedi: Aynı performansı alamaz ama herhalde? Genişletmek için tıkla... *Yanlış biliyor olabilirim* ama bazen 2 pin topraklama için kullanılabiliyor.
Xilimaner Kilopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #7 Tümay mermer dedi: PSU'da 4 pin var ekran kartında 6 pin var ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Ben de zamanında aynı problemi yaşadım dönüştürücü almıştım (ucuza) o baya sıkıntı çıkarmıştı nispeten daha pahalı aldığımda sıkıntı çıkmamıştı Artı 0 Eksi
Tümay mermer dedi: PSU'da 4 pin var ekran kartında 6 pin var ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Ben de zamanında aynı problemi yaşadım dönüştürücü almıştım (ucuza) o baya sıkıntı çıkarmıştı nispeten daha pahalı aldığımda sıkıntı çıkmamıştı
2 286578 Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 228 Çözümler 5 24 Temmuz 2020 #8 Hiç 2'li pin yok mu? Eğer varsa 4+2 yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Salmanskt Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 611 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #9 Benim de güç kaynağımdan çıkmadı. Molex to 6 pin alarak sorunumu çözdüm. 3 Yıl RX 580 kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi de 5700XT kullanıyorum bir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Benim de güç kaynağımdan çıkmadı. Molex to 6 pin alarak sorunumu çözdüm. 3 Yıl RX 580 kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi de 5700XT kullanıyorum bir sıkıntı yok.
Ceyhun9771 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 24 Temmuz 2020 #10 Kararsız çalışmaya sebebiyet verebilir. Artı 0 Eksi