Ekran kartı 82 derecede sabit

Klewen

Kilopat
Arkadaşlar ekran kartım 82 dereceye sabit bir şekilde çıktığı için dün kasayı temizlemek amacıyla açtığımda fark ettim, ekran kartının fanı ile PSU arasında işaret parmağım kadar boşluk var. Sanırım ısınma sorunuda bundan kaynaklı. PSU'yu dışarı çıkarıp PSU yerine fan takabilir miyim? Takarsam nasıl yapabilirim veya ne yapmamı önerirsiniz. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler fotoğrafları alta bıraktım.

WhatsApp Image 2020-12-12 at 23.07.52.jpeg

WhatsApp Image 2020-12-12 at 23.07.52 (1).jpeg

Evet sorunun büyük kısmı ondan kaynaklı, hava almıyor kart. Ayrıca, PSU'yu çıkartıp nereye takacaksın? Kasanı değiştirmeni öneririm, ekran kartı için macunu değiştirmek "günü kurtarabilir" ama tavsiye etmem kasayı değiştirmedikten sonra.

Konuyla alakasız, işlemcinin sıcaklığını merak ettim çünkü fan ve blok arasındaki toz katmanı buradan gözüküyor.

Evet sorunun büyük kısmı ondan kaynaklı, hava almıyor kart. Ayrıca, PSU'yu çıkartıp nereye takacaksın? Kasanı değiştirmeni öneririm, ekran kartı için macunu değiştirmek "günü kurtarabilir" ama tavsiye etmem kasayı değiştirmedikten sonra.

Konuyla alakasız, işlemcinin sıcaklığını merak ettim çünkü fan ve blok arasındaki toz katmanı buradan gözüküyor.

Yeni kasa almayı düşünüyorum fakat şu an ben elimdeki kasadaki sıcaklıkları düşürmek istiyorum. PSU'yu kasadan çıkarıp dışardan kablo yardımıyla parçalara güç verebilme olanağım var mı? İşlemci sıcaklıkları ise 70-80 arası değişiyor boşta 65 derece.

Yeni kasa almayı düşünüyorum fakat şu an ben elimdeki kasadaki sıcaklıkları düşürmek istiyorum. PSU'yu kasadan çıkarıp dışardan kablo yardımıyla parçalara güç verebilme olanağım var mı? İşlemci sıcaklıkları ise 70-80 arası değişiyor boşta 65 derece.
Sıcaklıkların genel olarak inanılmaz yüksek. Kablo önerisi verebilirim ama dediğim gibi günü kurtarmaya yönelik çözümler genellikle. Acilen değiştir kasanı.

Kablo fiyatları da inanılmaz uçuk. Örnektekiler gibi.

Sıcaklıkların genel olarak inanılmaz yüksek. Kablo önerisi verebilirim ama dediğim gibi günü kurtarmaya yönelik çözümler genellikle. Acilen değiştir kasanı.

Kablo fiyatları da inanılmaz uçuk. Örnektekiler gibi.

Kasa olarak bunu buldum sizce bu iyi bir kasa mıdır?

Kasa olarak bunu buldum sizce bu iyi bir kasa mıdır?
Güzele benziyor ama bilgim yok hava akışı kısmında. Bütçeni belirtip yeni konu açmalısın kasa önerisi için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı