Ekran kartı açık geldi

Kutu içeriği daha önce acılmışa benziyor. Bazı markalar donanım testi yaparak ürünü o şekilde kargolama yapıyorlar. Risk sizin.

Hocam iade süreci zor gelmese.

Test edin eğer test sonuçlarında bir sorun yoksa kullanmaya devam edin fakat test sonuçları olması gerekenin çok altında çıkarsa iade edin.

14 gün iade hakkım varmış o süre zarfında sistem hazır olmaz şansa kaldım fiyatlar pahalanmadan alayım dedim artmadı düştü.

Vakit varsa uğraşın n'olacak. Performansı iyiyse takılmayın derim, ben takılır uğraşırdım gerçi. 1 ay da sürse.

14 gün süre hakkım vardı o süre içinde sistem hazır olmuyor maalesef 4 5 gün vaktim kaldı.

Ekran kartı hiç açılmamış gibi zaten soketler korumalı jelatinler duruyor. Sadece poşet açık gelmiş iade ürünü olabilir belki.

Şu kutunun dışında jelatin varsa sıfırdır, içindeki bant fabrikasyon hatasıdır. Uğraşmaya değmez.

Hocam benim aldığım model ASUS ROG RTX 4070 Ti hiçbir kutuda yok diye biliyorum.
Nasıl yok? Asus tuf 4070 oc aldım, belirttiğim kutuda jelatini ben açtım, içindeki kutuda kart vardı tek bantını ben açtım. Sıfır üründe illaki jelatin olmalı. Yurt dışı olsa neyse gümrükte açıyorlar. TR'de jelatinsiz sıfır ürün kutu olmaz ya...

Test edip yollamış olabilirler.
Öyle bir mevzu anca hazır sistemde olur hocam. Ürün bazında yapamazlar.

Dışında bir jelatin kaplama olmuyor istersen kutu açılımı videolarına bak sadece açma yerinde bant oluyor onu çıkartıyorsun.

Hocam arkadaşınızın sisteminde deneyin.

Arkadaş mı

Umarım fabrika hatası basit bir şeydir.

Dışında bir jelatin kaplama olmuyor istersen kutu açılımı videolarına bak sadece açma yerinde bant oluyor onu çıkartıyorsun.

Arkadaş mı

Umarım fabrika hatası basit bir şeydir.
İçerik üreticilerinin değil, son kullanıcının videosuna bakarsanız jelatin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…