C can444 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 26 Haziran 2023 #61 G3BEN dedi: Şu kutunun dışında jelatin varsa sıfırdır, içindeki bant fabrikasyon hatasıdır. Uğraşmaya değmez.Eki Görüntüle 1828624 Genişletmek için tıkla... milletin alıp iade ettiği ürünlere sıfır jelatin tekrar çekiliyor, bizzat bu işi yapanları gördüm. öyle bir garanti yok
G3BEN dedi: Şu kutunun dışında jelatin varsa sıfırdır, içindeki bant fabrikasyon hatasıdır. Uğraşmaya değmez.Eki Görüntüle 1828624 Genişletmek için tıkla... milletin alıp iade ettiği ürünlere sıfır jelatin tekrar çekiliyor, bizzat bu işi yapanları gördüm. öyle bir garanti yok
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Haziran 2023 #62 can444 dedi: milletin alıp iade ettiği ürünlere sıfır jelatin tekrar çekiliyor, bizzat bu işi yapanları gördüm. öyle bir garanti yok Genişletmek için tıkla... Vida arkasına etiket yapan var, bunu anlamanın yolu kartı takıp ne kadar süre çalıştı diye bios saatine bakılması.
can444 dedi: milletin alıp iade ettiği ürünlere sıfır jelatin tekrar çekiliyor, bizzat bu işi yapanları gördüm. öyle bir garanti yok Genişletmek için tıkla... Vida arkasına etiket yapan var, bunu anlamanın yolu kartı takıp ne kadar süre çalıştı diye bios saatine bakılması.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #63 Ürünü yolladım cevap geldi ürün hatalı basılmış siyah bant bir sıkıntı olmadığını söylediler.
C can444 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 26 Haziran 2023 #64 xMarshallD dedi: Ürünü yolladım cevap geldi ürün hatalı basılmış siyah bant bir sıkıntı olmadığını söylediler. Genişletmek için tıkla... bence ürünün para iadesini isteyin
xMarshallD dedi: Ürünü yolladım cevap geldi ürün hatalı basılmış siyah bant bir sıkıntı olmadığını söylediler. Genişletmek için tıkla... bence ürünün para iadesini isteyin
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #65 can444 dedi: Bence ürünün para iadesini isteyin. Genişletmek için tıkla... Hocam iade etsem yenisini alamıyorum bazı sıkıntılar yüzünden tek şansım değişimdi zaten bir sorun olmadığını belirttiler gerek yok diye düşünüyorum.
can444 dedi: Bence ürünün para iadesini isteyin. Genişletmek için tıkla... Hocam iade etsem yenisini alamıyorum bazı sıkıntılar yüzünden tek şansım değişimdi zaten bir sorun olmadığını belirttiler gerek yok diye düşünüyorum.