BeastYy Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 32 24 Haziran 2018 #1 Merhaba yeni ekran kartı aldım. Kartı bilgisayara taktım fanlar dönüyor ancak bilgisayarda gözükmüyor kart. Yardımcı olabilir misiniz? Not: Ekran kartının ekstra bir güç girişi yok, PCI Express slotuna takmak yeterli oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2018
Merhaba yeni ekran kartı aldım. Kartı bilgisayara taktım fanlar dönüyor ancak bilgisayarda gözükmüyor kart. Yardımcı olabilir misiniz? Not: Ekran kartının ekstra bir güç girişi yok, PCI Express slotuna takmak yeterli oluyor.
K kerim yaşar Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 11 24 Haziran 2018 #2 Driver yükledinmi ekran kartının sitesine gir driver yükle
BeastYy Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 32 24 Haziran 2018 #3 kerim yaşar dedi: Driver yükledinmi ekran kartının sitesine gir driver yükle Genişletmek için tıkla... Ekran kartı direk aygıt yöneticisinde gözükmüyor driver yüklenilebileceğinden emin değilim ama yarın denerim. Tamam arkadaşlar 16x bir slota takmam gerekiyormuş halletim teşekkürler. Son düzenleme: 25 Haziran 2018
kerim yaşar dedi: Driver yükledinmi ekran kartının sitesine gir driver yükle Genişletmek için tıkla... Ekran kartı direk aygıt yöneticisinde gözükmüyor driver yüklenilebileceğinden emin değilim ama yarın denerim. Tamam arkadaşlar 16x bir slota takmam gerekiyormuş halletim teşekkürler.