S Sercan Akyıldız Femtopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Evet selam, ekran kartı almıyorum sizce montaj yaparlar mı? Ben bir kere yapmıştım ve anakartta kısa devre yaptım Sizce yaparlar mı?
Evet selam, ekran kartı almıyorum sizce montaj yaparlar mı? Ben bir kere yapmıştım ve anakartta kısa devre yaptım Sizce yaparlar mı?
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mayıs 2024 #2 Sercan Akyıldız dedi: Evet selam, ekran kartı almıyorum sizce montaj yaparlar mı? Ben bir kere yapmıştım ve anakartta kısa devre yaptım Sizce yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Aynı yerden aldıysanız iletişime geçip montajlanmasını isteyebilirsiniz.
Sercan Akyıldız dedi: Evet selam, ekran kartı almıyorum sizce montaj yaparlar mı? Ben bir kere yapmıştım ve anakartta kısa devre yaptım Sizce yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Aynı yerden aldıysanız iletişime geçip montajlanmasını isteyebilirsiniz.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.875 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Eğer hazır sistem APU aldıysanız zaten tek halde gelir.
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 18 Mayıs 2024 #4 Montaj anakart varsa her türlü olur da açılmasını soruyorsanız işlemcinin dahili grafik sürücüsü varsa anakart üzerinden görüntü alınabilir.
Montaj anakart varsa her türlü olur da açılmasını soruyorsanız işlemcinin dahili grafik sürücüsü varsa anakart üzerinden görüntü alınabilir.