4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 3 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar ben ekran kartı almak istiyorum ama ekran kartını alırken neye dikkat edeceğim. Şu şekilde yani RAM alırken DDR önemli yoksa çalışmıyor. Neye bakarak almalıyım kasam biraz eski olduğu için uyar mı bilemedim.
Arkadaşlar ben ekran kartı almak istiyorum ama ekran kartını alırken neye dikkat edeceğim. Şu şekilde yani RAM alırken DDR önemli yoksa çalışmıyor. Neye bakarak almalıyım kasam biraz eski olduğu için uyar mı bilemedim.
friedlich Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 404 Çözümler 2 3 Ekim 2022 #2 Anakart ve işlemcini söylersen yardımcı olabiliriz hocam.
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 3 Ekim 2022 #3 friedlich dedi: Anakart ve işlemcini söylersen yardımcı olabiliriz hocam. Genişletmek için tıkla... Anakartımı nereden öğreneceğim herkes bunu diyor ama cevabını alamıyorum.
friedlich dedi: Anakart ve işlemcini söylersen yardımcı olabiliriz hocam. Genişletmek için tıkla... Anakartımı nereden öğreneceğim herkes bunu diyor ama cevabını alamıyorum.
megatrown21 Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 660 Çözümler 1 3 Ekim 2022 #4 478424 dedi: Anakartımı nereden öğreneceğim herkes bunu diyor ama cevabını alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hwinfo indir bilgisayara yazar orda ya da anakartının fotoğrafını çekebilirsin üzerinde yazar.
478424 dedi: Anakartımı nereden öğreneceğim herkes bunu diyor ama cevabını alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hwinfo indir bilgisayara yazar orda ya da anakartının fotoğrafını çekebilirsin üzerinde yazar.