K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 20 Mart 2022 #11 gelme istemem dedi: ASUS RADEON DUAL RX 6500 XT OC 4GB GDDR6 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS daha iyi sanki hocam. Genişletmek için tıkla... O kadar para verilmez o karta.
gelme istemem dedi: ASUS RADEON DUAL RX 6500 XT OC 4GB GDDR6 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS daha iyi sanki hocam. Genişletmek için tıkla... O kadar para verilmez o karta.
Flowrtia Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 236 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #12 gelme istemem dedi: ASUS RADEON DUAL RX 6500 XT OC 4GB GDDR6 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS daha iyi sanki hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam tabii ki daha kalitelidir ama ülke olarak pek kaliteye iyisine verecek maddi gücü yok çoğumuzun bin lira gibi bir farka değeceğini sanmıyorum.
gelme istemem dedi: ASUS RADEON DUAL RX 6500 XT OC 4GB GDDR6 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS daha iyi sanki hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam tabii ki daha kalitelidir ama ülke olarak pek kaliteye iyisine verecek maddi gücü yok çoğumuzun bin lira gibi bir farka değeceğini sanmıyorum.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 20 Mart 2022 #13 Flowrtia dedi: Hocam tabii ki daha kalitelidir ama ülke olarak pek kaliteye iyisine verecek maddi gücü yok çoğumuzun bin lira gibi bir farka değeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Biostar nasıl bir marka sizce ?
Flowrtia dedi: Hocam tabii ki daha kalitelidir ama ülke olarak pek kaliteye iyisine verecek maddi gücü yok çoğumuzun bin lira gibi bir farka değeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Biostar nasıl bir marka sizce ?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 20 Mart 2022 #14 gelme istemem dedi: BIOSTAR nasıl bir marka sizce? Genişletmek için tıkla... İdare eder, o modeli pek de iyi sayılmaz ama kullanılır. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Benim önerim budur. Tek fanlı olmasına bakma, soğutması gayet yeterli. BIOSTAR'dan daha kaliteli.
gelme istemem dedi: BIOSTAR nasıl bir marka sizce? Genişletmek için tıkla... İdare eder, o modeli pek de iyi sayılmaz ama kullanılır. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Benim önerim budur. Tek fanlı olmasına bakma, soğutması gayet yeterli. BIOSTAR'dan daha kaliteli.
Flowrtia Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 236 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #15 gelme istemem dedi: BIOSTAR nasıl bir marka sizce? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre çok üst beklentileriniz yoksa işinizi görecek üzmeyecek şekilde. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
gelme istemem dedi: BIOSTAR nasıl bir marka sizce? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre çok üst beklentileriniz yoksa işinizi görecek üzmeyecek şekilde. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #16 gelme istemem dedi: 1 hafta sonra hala 6K olur mu? 3050'yi benim işlemci besler mi? Genişletmek için tıkla... Değişiyor, RX 6600 gibi kartlar da iniyor onlara da bakabilirsiniz. İşlemciniz nedir ?
gelme istemem dedi: 1 hafta sonra hala 6K olur mu? 3050'yi benim işlemci besler mi? Genişletmek için tıkla... Değişiyor, RX 6600 gibi kartlar da iniyor onlara da bakabilirsiniz. İşlemciniz nedir ?