Ekran kartı almak için kredi çekilir mi?

Bence pek mantıklı değil. Aylık 600Tl kazanıyorum demişsiniz aylık gelirinin yarısını karta vermek ne kadar mantıklı ki?
Laptop varken yayıncılıkla kazandığım para o kadardı. Şu an APU sistem var ve kaldırmıyor. Ondan dolayı soruyorum zaten.

Direk taksit daha iyi yayın için ama NVIDIA bildiğim kadarıyla ne kadar doğrudur bilemem daha iyi ve ırs teknolejisi ile deli FPS'ler alabilirsin daha mantıklı olur mesela 3060 değil de 2080 vs.

Bence yalnızca ekran kartı için pek mantıklı değil, bütçeyi iyice zorlayıp taksitle almak daha mâkul; tabi böyle bir seçenek satın alırken mevcutsa.
Taksitle almak için gösterdiğin kartın içerisinde o ürünün fiyatı kadar para olması lazım bloke etmek için. Benim elimde para olmadığı için diyorum.

Şuan ki şartlarda kredisiz birşey alabiliniyor mu ki ? Kredi veya taksit ile alırsınız , suan kullandıgınızıda satarsınız.

Yayıncılık uzun vadede daha çok kazandırabilir dostum. Önerim RTX 3060 almanız. Bir şekilde ödenir, yeter ki işinizi layıkıyla yapıp helal para alın.

3060'a bütçem maalesef yetmiyor. Ekran kartı alma sebebimde işte dediğim gibi laptop vardı önceden. Youtube'de güzel işler yapabiliyorum kendimce öğrenciyim. Paramı çıkartabiliyordum. Kasaya geçeyim diye laptopumu sattım bir sürü hazır sistem vardı. Laptopumu satınca sistemlerin hepsinin stoğu bitince cebimdeki parayla anca Ryzen 5 5600G'li bir sistem toplayabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…