Ekran kartı almak için site önerisi

Hangisini Tercih Etmeliyim ?

• Vatan Bilgisayar

Oy: 3 20,0%
  • İnternetten Alışveriş

Oy: 12 80,0%

• Oy verenlerin toplamı
    15

Astra

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı alacağım, bunun için güvenilir (sertifikalı) bir site önerir misiniz ?
Vatandan alıyorum normalde bilgisayar parçalarını, ama bazen vatanda daha pahalıya satıyorlar internette gördüğüm sitelerde daha uygun oluyor bende bilmediğim için yaklaşmıyorum.

(İnternetten alışverişte Aliexpress bilgim var başka siteden alışveriş yapmadım!)

RX 560 çıkınca almayı düşünüyorum.

1_) Kaç günde elime ulaşır ?
2_) Kargo getirdi evime ürün kırık çıkarsa ne yapmam lazım ?
3_) Garanti süreci nasıl oluyor (diyelim kart bozuldu nereye götürecem ?)
4_) Bu ürünleri sitenin kendisi mi satıyor yoksa siteye kayıtlı kullanıcıları mı satıyor ?
5_) Siteye kayıtlı kullanıcılar satıyorsa, satmayı bırakırsa veya kapanma gibi durumlarda garanti işi nasıl oluyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nanokatalog fiyat olarak en uygun sitedir.Güvenlidir.
1)Maksimum bir hafta
2)Geri kargolarsanız garantide size yardımcı olurlar
3)Kart bozulursa kargodan geri yolluyorsunuz. Tabiki garantiyi arayıp bilgi alın. Size yenisi yollarlar yada iade yaparlar. Site güvenlidir kaygınız olmasın.
4)Kendisi satıyor

Vatan kazıktır daha ucuza aynı parçaları alabilirsin .

Sinerji, Nanokatalog, Teknobiyotik ve İtopya gibi sitelere bakıp en uygun hangisi ise alabilirsin.

Nanokatalog'dan MSI RX 580 8GB GAMING X sipariş ettim. 1232₺ civarı gibiydi. Şuan 1510₺ olmuş Nanokatalog çok güzel indirim yapıyor, yakalarsan baya karlı çıkabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…