Ekran kartı AMD mi Intel mi alınmalı?

Bütçe
12k

xwell.2

Femtopat
Daha fazla  
AMD ekran kartları hem ucuz hem de kaliteli oluyor fakat Nvidia ekran kartlarında DLSS 3 desteği ve RTX oyun desteği oluyor. İkisinin arasında kaldım.

Son düzenleme:
DLSS ve RTX teknolojileri İntel'e değil Nvidia'ya aittir Nvidia ekran kartları daha pahalı olabiliyor amd fiyat/performans için daha ideal.

Şöyle konular açılmasın artık valla yazmaktan yoruldum. Dostum bütçen ne ise hangisi daha iyi performanslı hangisi sana teknoloji bakımından daha yenilikler ya da diğer bir deyişle katkı sunuyorsa (FSR,DLSS) onu tercih et.

Intel daha yeni ben güvenmiyorum açıkçası bı sonraki driverda zortlayabilir. AMD ise kötünün iyisi ikisi arasında AMD tercih ederdim bugün için konusursak.

Intel daha yeni ben güvenmiyorum açıkçası bı sonraki driverda zortlayabilir. AMD ise kötünün iyisi ikisi arasında AMD tercih ederdim bugün için konusursak.
Amd kötünün iyisi? gayet güzel yazılım sorunları cart curt diyenlere aldırış etmeyin güzel ilerleme yaptılar yazılım konusunda. Önümüzdeki haziran ayında falan 1 sene olacak amd sistemimi alalı max 1-2 kere yazılım problemi yaşadım. Bütçesi fazla olmayanlar için biçilmiş kaftan.

Hocam ben uzun süre RX 570 ve RX 6600 kullandıktan sonra RTX 4060M'e geçiş yaptım, emin olun yazılımsal sorunları AMD yerine NVIDIA'da bariz yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…