kartalc23 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #1 Merhaba. Ekranım kitleniyor, hiçbir şey yapamıyorum resetlemekten başka. Ekran kartımı çıkarttığımda kitlenme olmuyor. Ama ben termal macunumdan şüpheleniyorum. Teşekkür ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba. Ekranım kitleniyor, hiçbir şey yapamıyorum resetlemekten başka. Ekran kartımı çıkarttığımda kitlenme olmuyor. Ama ben termal macunumdan şüpheleniyorum. Teşekkür ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 15 Eylül 2020 #3 kartalc23 dedi: Merhaba. Ekranım kitleniyor, hiçbir şey yapamıyorum resetlemekten başka. Ekran kartımı çıkarttığımda kitlenme olmuyor. Ama ben termal macunumdan şüpheleniyorum. Teşekkür ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kartın modeli nedir? Ekran kitlenmesi genellikle RAM(Bellek) kaynaklı bir sorundur, eğer hiçbir tepki vermiyorsa sistem. Herhangi bir mavi ekran hatası aldınız mı?
kartalc23 dedi: Merhaba. Ekranım kitleniyor, hiçbir şey yapamıyorum resetlemekten başka. Ekran kartımı çıkarttığımda kitlenme olmuyor. Ama ben termal macunumdan şüpheleniyorum. Teşekkür ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kartın modeli nedir? Ekran kitlenmesi genellikle RAM(Bellek) kaynaklı bir sorundur, eğer hiçbir tepki vermiyorsa sistem. Herhangi bir mavi ekran hatası aldınız mı?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 15 Eylül 2020 #4 Sistem boştayken bu sorunu yaşıyorsanız ilk şüpheli RAM. Yük altında veya oyunu harici GPU ile açarken oluyorsa şüpheli harici GPU.
Sistem boştayken bu sorunu yaşıyorsanız ilk şüpheli RAM. Yük altında veya oyunu harici GPU ile açarken oluyorsa şüpheli harici GPU.
kartalc23 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #5 Curesto dedi: Kartın modeli nedir? Ekran kitlenmesi genellikle RAM(Bellek) kaynaklı bir sorundur, eğer hiçbir tepki vermiyorsa sistem. Herhangi bir mavi ekran hatası aldınız mı? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GF8400GS 512M DDR2 64B CRT DVI Pitbull dedi: Sistem boştayken bu sorunu yaşıyorsanız ilk şüpheli RAM. Yük altında veya oyunu harici GPU ile açarken oluyorsa şüpheli harici GPU. Genişletmek için tıkla... genelde googleda kasma yapıyor yük altında olacağından sanmıyorum ama ekran kartı takılı değilken çok nadir donma yapıyor Curesto dedi: Herhangi bir mavi ekran hatası aldınız mı? Genişletmek için tıkla... 2 kere falan aldım
Curesto dedi: Kartın modeli nedir? Ekran kitlenmesi genellikle RAM(Bellek) kaynaklı bir sorundur, eğer hiçbir tepki vermiyorsa sistem. Herhangi bir mavi ekran hatası aldınız mı? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GF8400GS 512M DDR2 64B CRT DVI Pitbull dedi: Sistem boştayken bu sorunu yaşıyorsanız ilk şüpheli RAM. Yük altında veya oyunu harici GPU ile açarken oluyorsa şüpheli harici GPU. Genişletmek için tıkla... genelde googleda kasma yapıyor yük altında olacağından sanmıyorum ama ekran kartı takılı değilken çok nadir donma yapıyor Curesto dedi: Herhangi bir mavi ekran hatası aldınız mı? Genişletmek için tıkla... 2 kere falan aldım