Merhaba, fotoğrafta gördüğünüz gibi garanti etiketinin birazı çıktı. Garantisi bozulmuş mudur?
Hocam zaten böyle kart mı açılır? ben öyle tornavida görmedim. Dediğiniz gibi deforme oldu. Açılıp açılmadığını anlarlar diye düşünüyorum. MSİ marka bir RX 570 Gaming X.Tornavida takıldığını anlıyorlar hocam, bu sadece deforme olmuş yani ısıdan kaynaklı gevşeme. Sorun çıkacağını sanmam.
Tornavida takıldığını anlıyorlar hocam, bu sadece deforme olmuş yani ısıdan kaynaklı gevşeme. Sorun çıkacağını sanmam.
Dediğim gibi vidalarla oynama yapılmadığı sürece firma çoğu zaman problem çıkarmaz. Üstelik yapışkan orada duruyor. Kartta sorun mu var ?Hocam zaten böyle kart mı açılır? ben öyle tornavida görmedim. Dediğiniz gibi deforme oldu. Açılıp açılmadığını anlarlar diye düşünüyorum. MSİ marka bir RX 570 Gaming X.
Garanti devam ediyordur değil mi hocam?
Eki Görüntüle 418019
Yok hocam, kart temiz bildiğim kadarıyla. Ben en iyisi MSİ, Vatan, Penta gibi yerlere de sorayım bunu. Yine bilenler yazsın.Dediğim gibi vidalarla oynama yapılmadığı sürece firma çoğu zaman problem çıkarmaz. Üstelik yapışkan orada duruyor. Kartta sorun mu var ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.