WorldArda31 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 138 24 Ocak 2023 #1 Bu videodaki ayarları yaptım. Ekran kartı çok ısınmaya başladı, nasıl düzeltirim format atmadan? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
Bu videodaki ayarları yaptım. Ekran kartı çok ısınmaya başladı, nasıl düzeltirim format atmadan? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 24 Ocak 2023 #2 WorldArda31 dedi: Bu videodaki ayarları yaptım. Ekran kartı çok ısınmaya başladı, nasıl düzeltirim format atmadan? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... NVIDIA ayarlarından varsayılana dönebilirsin.
WorldArda31 dedi: Bu videodaki ayarları yaptım. Ekran kartı çok ısınmaya başladı, nasıl düzeltirim format atmadan? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... NVIDIA ayarlarından varsayılana dönebilirsin.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 24 Ocak 2023 #3 Denetim masasına girip varsayılan ayarlara döndüreceksin.