Z Zeridun Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2016 #1 Ekran kartının güncellemesini yapmak istedim güncelledim sonra bilgisayar yeniden başlattığımda ekran kartını görmedi. Bilgisayar bu arada nvidia gforce 540m. Çok acil yardım eder misiniz? Şu an bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. (Kod 45.) Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2016
Ekran kartının güncellemesini yapmak istedim güncelledim sonra bilgisayar yeniden başlattığımda ekran kartını görmedi. Bilgisayar bu arada nvidia gforce 540m. Çok acil yardım eder misiniz? Şu an bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. (Kod 45.)
pullmeunder Kilopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 311 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2016 #2 Görünüm kısmından "Gizli Aygıtları göster" kısmına tıklayıp gözüküp gözükmediğini söyler misiniz?
Z Zeridun Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #3 Şeffaf bir şekilde gözüküyor
pullmeunder Kilopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 311 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2016 #4 Ona tıklayıp aktif edin. Sorununuz düzelecektir.
Z Zeridun Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #5 Teşekkür ederim sorunum düzeldi
pullmeunder Kilopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 311 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2016 #6 Önemli değil.
RazQr94TR Megapat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 242 Yer KKTC Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 GALAX RTX 4070 Super OC 2x Kingston Beast 2x16GB DDR5 MSI Mag B650 Tomahawk Wifi MSI Mag A850 80+ Gold MSI Mag Coreliquid 360R V2 MSI Mpg Velox 100R White 2 TB M2 SSD, 1 TB SSD 4 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Finans Uzmanı 10 Eylül 2019 #7 pullmeunder dedi: Ona tıklayıp aktif edin. Sorununuz düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatacağım özür dilerim. Tıklayıp nasıl aktif etti ?
pullmeunder dedi: Ona tıklayıp aktif edin. Sorununuz düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatacağım özür dilerim. Tıklayıp nasıl aktif etti ?
iverson Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 8 6 Aralık 2019 #8 RazQr94TR dedi: Konuyu hortlatacağım özür dilerim. Tıklayıp nasıl aktif etti ? Genişletmek için tıkla... bende hortlatıcam bende bu sorun yeni oldu siz çözdünüz mü
RazQr94TR dedi: Konuyu hortlatacağım özür dilerim. Tıklayıp nasıl aktif etti ? Genişletmek için tıkla... bende hortlatıcam bende bu sorun yeni oldu siz çözdünüz mü
pullmeunder Kilopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 311 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2019 #9 Merhaba arkadaşlar, Sağ tıklayıp aktif edebilirsiniz şeffaf gözüken ekran kartına. pullmeunder dedi: Merhaba arkadaşlar, Sağ tıklayıp aktif edebilirsiniz şeffaf gözüken ekran kartına. Genişletmek için tıkla... Orada seçeneği göreceksiniz.
Merhaba arkadaşlar, Sağ tıklayıp aktif edebilirsiniz şeffaf gözüken ekran kartına. pullmeunder dedi: Merhaba arkadaşlar, Sağ tıklayıp aktif edebilirsiniz şeffaf gözüken ekran kartına. Genişletmek için tıkla... Orada seçeneği göreceksiniz.
iverson Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 8 6 Aralık 2019 #10 pullmeunder dedi: Merhaba arkadaşlar, Sağ tıklayıp aktif edebilirsiniz şeffaf gözüken ekran kartına. Orada seçeneği göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... nereye basıcam abi yardım et nolur Dosya Ekleri asd.PNG 17,8 KB · Görüntüleme: 812
pullmeunder dedi: Merhaba arkadaşlar, Sağ tıklayıp aktif edebilirsiniz şeffaf gözüken ekran kartına. Orada seçeneği göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... nereye basıcam abi yardım et nolur