Ayrılmış video belleği Windows'a bağlı bir şey değildir. BIOS'dan ayarlanabilen bir değerdir ve format atıldığında değişen bir değer değildir. Format sırasında BIOS Reset yapıldıysa değerler değişmiş olabilir. Anakart modelin nedir?
abi anakartın modelini filan resmini attım aşağıya birde bilgileri gönderim
BIOS resetten bahsetmişsin, acaba bios güncelleme yaparsam ekran kartı seçenekleri gözükür mü ?
Temiz kurulum sonrası driverları laptop üreticisinin sitesinden kurup dene. Driverları windows bulamıyorsa ve donanım kimliğiyle sen netten bulamıyorsan şayet driver programı kullan, son çare yani.
İlk mesajımdakiler geçerli, onları da atlama.
Laptobun güç ayarları neye ayarlı? Yüksek performansta değilse formatlamadan önce öyle dene.
güç tasarrufundaydı, dediğin gibi yüksek performansa aldım
ayrıca dediğim gibi ekran kartını normal olarak güncellemeye çalıştım en yüksek sürüm dedi sonra slim drivers ile güncelledim sürücüleri sonra yetersiz diye düşündüm.Driver Booster yükledim ve bir sürü güncellenmesi gereken sürücü ve oyun bileşeni çıkınca şaşırdı. Hepsini güncelledim. bundan sonra
Advanced SystemCare 10'u kurdum ve tam tarama yaptım, temizledim ama bir değişiklik yok başka önerebileceğiniz bir şey var mı?
Arkadaşlar sorun çözüldü, Siyah Martı arkadaşıma çok teşekkür ediyorum...
Güç tasarrufundan yüksek performansa alınca fps 4-24 arası iken 51-83 arası oldu ve acayip rahat oynadım hatta ilk maçta 7lvl tahm kench'in hakkını verip S oynadım (5\4\18) çok sağol ayrıca
Cleante ve Tuna Yücer'e konuyla ilgilendikleri için teşekkür ediyorum...
Ben güç tasarrufu ile yüksek performansın etki edeceğini hiç düşünmedim bi ara ayarı güç tasarrufuna aldım sonra da hiç düzeltmedim neyse konu çözüldü hepinize çok teşekkürler...